۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۸:۰۹

واعظی آشتیانی:

دوست داریم قلعه نویی فصل بعد هم کنار ما باشد/ به قهرمانی امیدواریم

دوست داریم قلعه نویی فصل بعد هم کنار ما باشد/ به قهرمانی امیدواریم

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل باشگاه استقلال تهران قلعه نویی را مربی مورد تایید خود خواند و از ابراز تمایل مدیران استقلال برای ادامه همکاری با این مربی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، امیررضا واعظ آشتیانی، عصرشنبه در جمع خبرنگاران حاضر در ورزشگاه ثامن الائمه (ع ) مشهد افزود: تاکنون دو بار با قلعه‌نویی مذاکره کرده و شرایط‌مان را اعلام کردیم اکنون هم منتظر شرایط او هستیم تا برای عقد قرارداد اقدام کنیم. قلعه‌نویی مربی مورد تایید ماست و دوست داریم فصل بعد هم در کنار ما باشد.

وی با انتقاد از منتقدان تیم فوتبال استقلال گفت: یک عده می‌گویند استقلال مشکل روحی و روانی دارد اما من می‌پرسم که آیا می‌شود این مشکلات را برای ما روشن کنید؟

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران تاکید کرد: بازیکنان استقلال محبوب و مورد توجه رسانه‌ها هستند و ما برای آنها در سفرهای مختلف بهترین امکانات را فراهم می کنیم. در عین حال پاداش‌های بازیکنان نیز سر موقع پرداخت شده است و هیچگاه مشکل مالی نداشته‌اند.

وی افزود : در هر صورت ما به قهرمانی در مشهد و در جوار حرم امام رضا (ع) امیدوارهستیم اما اگر به این هدف نرسیم باز هم اتفاق خاصی نیفتاده و بودن در جوار حرم رضوی بزرگ‌ترین سعادت است.

تیم فوتبال استقلال تهران در هفته سی و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور عصر روز یکشنبه در ورزشگاه ثامن الائمه (ع) مشهد به دیدار پیام مشهد می رود.

کد خبر 867086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha