۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۲۲

سرپرست پلیس راه گیلان:

خودروهای فرسوده صدمات و تلفات حوادث جاده ای را تشدید می کنند

خودروهای فرسوده صدمات و تلفات حوادث جاده ای را تشدید می کنند

رشت - خبرگزاری مهر: سرهنگ غلامرضا سیری گفت: خودروهای فرسوده صدمات و تلفات حوادث جاده ای را تشدید می کنند که باید به این مهم توجهی ویژه شود.

سرپرست پلیس راه استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: خودروهای فرسوده به دلیل طول عمر بالا و عدم برخورداری از تجهیزات ایمنی جدید و موثر، همچنین فرسودگی عمومی در بدنه موجب تشدید صدمات، تلفات حوادث و افزایش خسارات به جا مانده از تصادفات رانندگی می شود.

وی متذکر شد: به منظور ارتقای ایمنی عبور و مرور تردد خودروهای فرسوده در جادههای کشور به ویژه استان گیلان ممنوع بوده و پلیس راه از حرکت این گونه وسایل نقلیه جلوگیری می کند.

سیری با اعلام اینکه خودروی فرسوده براساس طول عمر وسیله نقلیه مشخص می شوند اظهارداشت: خودروهای سواری و وانت بار شخصی 40 سال به بالا، مینی بوس، می دی باس، اتوبوس شهری و برون شهری 35 سال به بالا، انواع کامیونها و کشنده 35 سال به بالا، موتورسیکلت 20 سال به بالا و تاکسی 13 سال به بالا از تاریخ تولید خودروهای فرسوده محسوب می شوند و از این پس از تردد آنان در جادههای کشور جلوگیری و این نوع خودروها پس از توقف به پارکینگ منتقل خواهند شد.

سرپرست پلیس راه استان ادامه داد: تمام اقدامات صورت گرفته پلیس راه در جهت افزایش ایمنی ترافیکی در سطح جادههای کشور است و مردم نیز خود باید در این زمینه با پلیس همکاری و همراهی کنند تا هدف نهایی یعنی کاهش خسارات و تلفات ناشی از حوادث رانندگی در کشور و استان در حداقل زمان ممکن محقق شود.

سیری همچنین از آغازاولین دوره آموزشی امدادگری و خودامدادی کارکنان پلیس راه گیلان خبر داد و افزود: با توجه به نوع خاص ماموریت کارکنان پلیس راه و امکان برخورد با مجروحان احتمالی حوادث رانندگی و اهمیت اقدامات اولیه در برخورد با صدمه دیدگان حوادث یک دوره کلاس آموزش خودامدادی و امدادگری عمومی با همکاری معاونت آموزش و بهداری پلیس گیلان برگزارشده است.

سرپرست پلیس راه گیلان بیان کرد: با برنامه ریزی مناسب انجام شده در طول شش هفته تمام کارکنان پلیس راه استان و هلال احمر استان در دوره آموزشی کوتاه مدت امدادگری شرکت خواهند کرد و پزشکان بهداری پلیس استان آموزش و اقدامات اولیه پس از حضور در صحنه تصادف و برخورد با مجروحان و همچنین نحوه انتقال و جابجا نمودن مجروحان را بصورت علمی برای کارکنان پلیس راه تشریح می کنند.

سیری خاطرنشان کرد: این طرح شامل یک برنامه سراسری بوده که براساس دستورالعمل ابلاغی از سوی معاونت آموزش نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران برای تمامی واحدهای عملیات پلیس کشور با توجه به نوع خاص فعالیت آنها برنامه ریزی و اجرا خواهد شد که در این راستا پلیس راه استان گیلان با برنامه ریزی و هماهنگی های بعمل آمده به عنوان اولین واحد عملیاتی این طرح را اجرایی کرده است.

وی ادامه داد: در سال گذشته کارکنان فداکار پلیس راه در چند فقره تصادف رانندگی با شجاعت و فدارکاری جان چند تن از هموطنان را از مرگ حتمی نجات دادند لذا با توجه به این روحیه فداکاری و خدمت صادقانه برخورداری از دانش و علم ویژه برخورد با مجروحین حادثه کمک شایانی به نجات جان حادثه دیدگان خواهد کرد.

کد خبر 867944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha