۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۳:۲۶

برای حضور در آسیا ؛

اسلالومی ها وارد دومین اردو شدند / تمرین 18 قایقران در آبهای رودخانه کرج

اسلالومی ها وارد دومین اردو شدند / تمرین 18 قایقران در آبهای رودخانه کرج

دومین اردوی تدارکاتی تیم ملی اسلالوم ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در چین در آّبهای رودخانه کرج آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی اسلالوم مردان ایران به منظور حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در سال 2009 در کشور چین دومین اردوی خود را با حضور 18 قایقران برتر از اردوی اول در آبهای رودخانه کرج آغاز کرده و تا 21 روز به تمرین می پردازند.

علیرضا آصفی، محمد کربلایی، حسین بیگی، بردیا مهرجو، مهدی نظری، شهریار قلی پور، همایون محمد پور، محمد محمدی، مهدی خبازکهن، هیوا نسیمی، فرهاد اولیایی، مسعود خدایاری، مهرداد حاضری، حمیدرضا ستوده، محمد هادی شیشه چیان، سعید اردلانی، آریا جعفری دعوت شدگان به این اردو هستند.

این اردوی تدارکاتی به مربیگری اسفندیار شیرمحمدی تا 26 اردیبهشت ماه دنبال خواهد شد.

رقابتهای قهرمانی قایقرانی اسلالوم آسیا 27 تا 30 خردادماه در کشور چین برگزار می شود که تیم ملی مردان ایران در این رقابتها حاضر خواهد شد.

کد خبر 868296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha