علی چراغیان در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد، اظهار داشت: کار برنامه ریزی برای برگزاری انتخابات دور دهم ریاست جمهوری از زمستان سال قبل در این استان آغاز شده است و تاکنون کلیه اقدامات اولیه برای اجرای این انتخابات صورت گرفته است.
وی با اشاره به فراخوان فرمانداران و بخشداران و پاسخ گویی به ابهامات در این زمینه، عنوان کرد: برآوردهای لازم برای میزان تعرفه ها، صندوق های رای، امکانات و تجهیزات و سایر ملزومات در نظر گرفته شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه ستاد انتخابات استان لرستان از ابتدای سالجاری تشکیل شده است، افزود: تاکنون بیش از هشت جلسه از جلسات این ستاد در استان برگزار شده است.
چراغیان همچنین از تشکیل پنج کمیته زیرمجموعه این ستاد خبر داد و گفت: کمیته های امنیتی انتظامی، تدارکات، تبلیغات و اطلاع رسانی، حقوقی و آموزشی و فناوری اطلاعات از جمله کمیته های زیرمجموعه ستاد انتخابات استان هستند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان و رئیس ستاد انتخابات این استان با بیان اینکه ستادهای انتخاباتی شهرستانهای استان در فرمانداریها نیز تشکیل شده است، ادامه داد: تاکنون در این زمینه دو جلسه برگزار شده و هر کمیته ای نیز در حال پیگری وظایف خود است.
1263 شعبه اخذ رای در لرستان دایر می شود/ لرستان آماده برگزاری انتخابات سالم
چراغیان با اشاره به تعداد افراد بالای 18 سال در لرستان، خاطر نشان کرد: در انتخابات دور دهم ریاست جمهوری در استان لرستان یک میلیون و 124 هزار و 940 نفر واجد الشرایط رای دادن خواهند بود.
وی با بیان اینکه تعداد شعب اخذ رای توسط هیئت های اجرایی قطعی می شود، افزود: تاکنون برای انتخابات ریاست جمهوری در لرستان یک هزار و 263 شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده است که ممکن است کم و زیاد بشود.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان و رئیس ستاد انتخابات این استان با بیان اینکه تعداد تعرفه های نیز به تعداد افراد واجدالشرایط تهیه خواهد شد، عنوان کرد: همچنین 10 تا 15 درصد اضافه بر جمعیت افراد واجدالشرایط رای در لرستان تعرفه برای مسافران، عشایر و مهاجران در نظر گرفته خواهد شد.
چراغیان با بیان اینکه سه مرحله ثبت نام، استعلام کد ملی و فرم تجمیع آرا در انتخابات ریاست جمهوری رایانه ای است، ادامه داد: برای همه شعب اخذ رای در لرستان رایانه در نظر گرفته خواهد شد.
30 هزار نفر برای برگزاری انتخابات در لرستان همکاری می کنند / کاندیداها هماهنگی کنند، همکاری می کنیم
وی همچنین با تاکید بر اینکه کمیته پشتیبانی انتخابات برآوردهای لازم برای تعداد خودروها و سایر ملزومات را انجام داده است، یادآور شد: در صورتی که امکانات موجود جوابگوی نیازهای نباشد به طور قطع از امکانات بخش خصوصی استفاده خواهد شد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان و رئیس ستاد انتخابات این استان با اشاره به اینکه به طور متوسط در هر شعبه اخذ رای به پنج تا هفت نفر عوامل برگزاری نیاز است، بیان داشت: در برآوردهای اولیه 30 هزار نفر برای برگزاری انتخابات سالم در لرستان همکاری خواهند کرد.
چراغیان همچنین با اشاره به روند تبلغیات کاندیداها انتخاباتی در لرستان، گفت: مطابق نظر دولت و تاکیدات ریاست جمهوری هیچگونه منعی برای حضور کاندیداها نیست و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری می توانند در مراکز دانشگاهی حضور یافته و برنامه های خود را اعلام کنند.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت علنی تبلیغاتی کاندیداها باید در چهارچوب قانون باشد، افزود: قانون برای تبلیغات کاندیداها زمان تعیین کرده و به آنها 20 روز فرصت داده است.
این مقام مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در رابطه با اینکه در چه صورتیکه برای اجرای برنامه کاندیداها همکاری لازم صورت خواهد گرفت، افزود: با توجه به اینکه سخنرانی کاندیداها در اماکن عمومی نیازمند تمهیداتی است کاندیداهایی که در این زمینه با ما هماهنگی لازم را انجام دهند با آنها همکاری لازم صورت خواهد گرفت.
چراغیان با تاکید بر اینکه در نظام جمهوری اسلامی همه انتخابات ها دارای اهمیت هستند، عنوان کرد: انتخابات دور دهم ریاست جمهوری با توجه به شرایط خاص بین المللی حائز اهمیت بیشتری است.
وی ضمن دعوت مردم به حضور حداکثری در انتخابات، افزود: در حال حاضر با توجه به روی کارآمدن دموکرات ها با شعار تغییر در آمریکا، وضعیت اقتصاد جهانی و مسائل منطقه ای حضور هوشیارانه مردم و مشارکت گسترده آنان می تواند تاثیر گذار بوده و توطئه های دشمنان را خنثی کند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان و رئیس ستاد انتخابات این استان از همه احزاب، گروهها، قلم بدستان و رسانه ها خواست شرایط بین المللی را درک کرده و در جهت ترغیب و تشویق مردم برای حضور در پای صندوق های رای تلاش کنند.
نظر شما