۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۳۵

تلفات انسانی تصادفات در گلستان 38 درصد کاهش یافت

تلفات انسانی تصادفات در گلستان 38 درصد کاهش یافت

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گلستان از کاهش 38 درصدی تلفات ناشی از حوادث رانندگی فرودین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سرهنگ علیرضا حسنی عصر دوشنبه در شورای ترافیک اظهار داشت: براساس اعلام پزشکی قانونی استان، فروردین ماه سال جاری 10 نفر بر اثر بروز حوادث جاده ای کشته شدند که نسبت به مدت قبل کاهش داشته است.

وی بیان داشت: در این مدت 46 هزار و 735 مورد تخلفات رانندگی در سطح جاده های استان شناسایی شد که در این زمینه 611 خودرو و 892 موتورسیکلت متخلف توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.

به گفته سرهنگ حسنی، استفاده از تلفن همراه 57 درصد و سرعت غیر مجاز 71 درصد میزان تخلفات رانندگی را در ماه گذشته به خود اختصاص داده اند.

رئیس پلس راهنمایی و رانندگی گلستان ادامه داد: نبستن کمربند ایمنی با 42 درصد و سبقت غیر مجاز نیز با 10 درصد تخلفات از دیگر تخلفات شناسایی شده و برخورد شده در استان است.

وی یادآور شد: فروردین ماه گذشته 536 فقزه تصادف در سطح جاده های شهری استان به وقوع پیوست که نسبت به مدت مشابه پارسال 20 درصد افزایش داشته است.

استان گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر راه های اصلی و فرعی دارد.

کد خبر 868482

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha