دکتر حسن امین لو در گفتگو با خبرنگار اظهارداشت: قطعا با توجه به اینکه در بودجه هر تصمیمی که گرفته شود باید اول بار مالی آن لحاظ شود بنابراین اجرای قانون ارتقاء بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت در سال جاری نیز مشروط به تامین منابع مالی آن است.
بر اساس بند یک لایحه ارتقاء بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت که اخیرا با اصلاحاتی که در مجلس بر روی آن صورت گرفت و به شورای نگهبان ارجاع داده شد، ساعت کاری هفتگی شاغلین بالینی رسته بهداشتی درمانی در بخشهای دولتی (کشوری و لشکری) و غیر دولتی، با توجه به نوبت کار، سابقه خدمت و کار در نوبت کاری های غیر متعارف به تناسب در هفته حداکثر تا 8 ساعت تقلیل مییابد.
معاون امور مجلس وزارت بهداشت با اشاره به تغییراتی که در بندهای 2 و 3 لایحه ارتقاء بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت صورت گرفته است گفت: با توجه به استفاده از قید "می تواند" در این بندها، دولت مجاز به انجام یا عدم انجام آن است.
امین لو ادامه داد: هر کدام از بندهای این قانون در هیئت امنای دانشگاههای علوم پزشکی بررسی و اگر بار مالی داشته باشد و نتواند آن را تامین کند مجاز خواهد بود اجرای آن را به تاخیر بیندازد و قانون "کن لم یکن" می ماند.
هر کدام از بندهای این قانون در هیئت امنای دانشگاههای علوم پزشکی بررسی و اگر بار مالی داشته باشد و نتواند آن را تامین کند مجاز خواهد بود اجرای آن را به تاخیر بیندازد. |
امین لو |
بر اساس اصلاحیه دیگر مجلس که برای تامین نظر شورای نگهبان صورت گرفت دولت "می تواند" ساعات کار بخشهای دولتی و غیر دولتی در نوبتهای شب و ایام تعطیل را با ضریب 1.5 و در نوبت عصر با ضریب 1.2 محاسبه کند و مشمولین این ماده اجازه کار بیش از 12 ساعت متوالی را ندارند و می توانند حداکثر معادل نصف ساعت کار موظف ماهانه با توافق کارفرما اضافه کار انجام دهند.
امین در خصوص بار مالی اجرای این قانون با عنوان این مطلب که هنوز برآورد نشده است افزود: آنچه مشخص است وزارت بهداشت علاقمند به اجرای این قانون است اما باید منابع مالی آن نیز تامین شود.
نظر شما