به گزارش خبرنگار مهر در ساری، عیسی هاشمی حیدری بعداز ظهر چهارشنبه در دومین همایش یک روزه توانمندسازی پیمانکاران و مشاوران بومی مازندران خاطرنشان کرد: عدم وجود شرکتهای با پایه یک و دو برای اجرای پروژه های بزرگ یکی از بزرگترین مشکلات پیمارنکاران بومی است و 351 پیمانکار حقیقی بومی در قالب هشت رشته در استان فعالیت می کنند.
هاشمی به تغییر و تحولهایی در مازندران به دلیل سیاستهای جدید استان برای توسعه اشاره کرد و بیان داشت: ایجاد منطقه انرژی در مازندران یکی از محورهای توسعه استان استان است که به مشاوران و پیمانکاران توانمند در اجرای آن نیازمندیم.
وی با اعلام اینکه 99 درصد تقاطعهای استان هم سطح هستند، افزود: اصلاح طرحهای هندسی راه های موجود و ایجاد تقاطعهای غیر همسطح از نیازهای ضروری استان است که می تواند در کاهش ترافیک و تصادفات تاثیر بسزایی داشته باشد.
معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: با توجه به نیاز و برنامه های استان در خصوص صنعت و معدن و مهار آبهای سطحی پیمانکاران باید به سطحی از دانش و توان مالی دست یابند که در این رابطه صاحب نظر شوند و استان را بی نیاز از پیمانکاران غیر بومی کنند.
وی اضافه کرد: کلیه اعتبارات تملک دارایی عمرانی استان در سال گذشته 370 میلیارد تومان بوده است.
هاشمی استفاده از مصالح مرغوب و مهندسی مجرب، داشتن مشاور، برقراری تعامل با دستگاه های اجرایی، ارائه تضمین اخلاقی، رعایت اصول فنی و مهندسی را از ضروریاتی عنوان کرد که پیمانکاران باید رعایت کنند.
وی ضمن تاکید بر بلند مرتبه سازی در استان بیان داشت: پیمانکاران و دستگاه های اجرایی در جهت حفظ اراضی استان بلند مرتبه سازی را آغاز کنند و مدیران ارشد نیز در این خصوص حمایتهای لازم را انجام خواهند داد.
نظر شما