وي در گفتگو با خبرنگار سياسي "مهر" با بيان اين مطلب افزود : مطلع بودن رسانه ها از فعاليت هاي هسته اي ايران و اتفافات رخ داده در اين زمينه مي تواند موجب تاثير زيادي در انعكاس مواضع كشورمان در عرصه رسانه و تبليغات شود.
مشاور وزير ارشاد افزود : رسانه ها بايد اطلاعات جامع و كاملي را كه درعرصه بين الملل در خصوص فشارهاي آمريكا و كشورهايي كه در صددند ايران را از استفاده از تكنولوژي هسته اي بازدارند شناسايي كنيم و افكار عمومي داخل و خارج را در خصوص اهداف اين كشورها و مانع تراشي آنان مشخص و روشن سازيم ، بنابراين بايد حساب شده عمل كنيم.
روغني ها گفت : " استفاده از فناوري هسته اي صلح آميز به عنوان يك حق پذيرفته شده حق ملي ما است و افكارعمومي در داخل و افراد منصف در خارج از كشور بر اين حق تاكيد دارند اما در اين ميان شبكه هاي تبليغاتي كشورهاي غربي ، آمريكا و اسراييل فعالانه تلاش مي كنند تا فعاليت هاي ايران را در راستاي توليد سلاحهاي هسته اي ترويج كنند ، بنابراين زمينه سازي در جهت روشن ساختن افكار عمومي و در جريان قرار دادن گزارش هاي روشن و مستدل در قبال بازرسان آژانس مي تواند در معرفي صلح آميز بودن فعاليتهاي هسته اي ايران در نزد افكار عمومي موثر باشد .
مدير مسئول ايران ديلي افزود : با توجه به سخنان البرادعي ، درحال حاضر دو مشكل كلي در خصوص پرونده هسته اي ايران وجود دارد ، اول سانتريفوژ P2 و ديگري قطعات وارداتي آلوده است كه ايران آژانس را در جريان كامل اين دو ابهام قرار داده است بنابراين آنچه كه مطرح مي شود با ادعاهايي كه در قبل صورت مي گرفت كه ايران در صدد ساخت سلاحهاي هسته اي است منطبق نيست و اين دو موضع از جهت فني و تكنيكي قابل بررسي است.
وي با اشاره به اينكه اگر فشارهاي سياسي از طرف آمريكا نبود در ماه ژوئن پرونده بسته مي شد گفت : احتمالا اين روند تا ماه سپتامبر ادامه مي يابد ولي با توجه به شفاف سازي ايران در خصوص برنامه هاي هسته اي خود اميد مي رود كه در نشست آينده پرونده از شوراي حكام خارج شود .
مدير مسئول ايران ديلي در پايان تاكيد كرد : تكنولوژي هسته اي صلح آميز حق ايران است و هرحكومتي در ايران با هر نوع گرايشي كه باشد برايش امكان پذير نيست كه از اين حق مسلم كه متعلق به نسل امروز و فردا است چشم پوشي كند و اين روند قطعا بدون ترديد و عقب نشيني ادامه مي يابد .
نظر شما