دكتر مرتضي خيرآبادي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : از جمعيت 70 ميليون نفري كشور به درستي مشخص نيست كه چه تعداد تحت پوشش چه سازمانها و نهادهايي قرار دارند كه با تشكيل وزارت رفاه و با ايجاد پايگاهاي اطلاعاتي اين امر ميسر خواهد شد .
وي در ادامه افزود : در كشور ما سازمان بهزيستي سالانه بودجه اي را براي معلولان جامعه در نظر مي گيرد اما بدرستي مشخص نيست كه چه تعداد از معلولان هر ساله از سيستم پوشش حمايتي اين سازمان خارج و يا اضافه شده اند و يا اينكه مشكل اشتغال چه تعداد از آنان حل شده است ، متاسفانه آماري در اين باره وجود ندارد بنابراين نيازمند اين هستيم كه در اين خصوص اطلاعات كاملي در كشور وجود داشته باشد كه اين امر با تشكيل وزارت رفاه و تامين اجتماعي ميسر خواهد شد .
وي با اشاره به اينكه زمان راه اندازي وزارت رفاه و تامين اجتماعي قطعا طولاني خواهد بود ، گفت : انتخاب سرپرست موقت بر عهده رييس جمهور است اما تا معرفي سرپرست موقت و معرفي آن به مجلس و سر و سامان گرفتن اين وزارتخانه در مدت زمان كوتاه امكان پذير نخواهد بود.
خير آبادي گفت : جدا شدن نهادها و سازمان ها و انتقال آنان به اين وزارتخانه ، مشكلاتي را در پي دارد چرا كه زماني كه اين سازمان ها را جدا و به اين وزارتخانه منتقل مي كنيم ، بايد تشكلات جديدي را علاوه بر تشكيلات اداري در ظرفيت سياسي آن ايجاد كنيم .
وي گفت : صندوق بيمه هاي اجتماعي روستاييان و صندوق زنان بي سرپرست و كودكان آواره در وزارت رفاه و تامين اجتماعي تشكيل خواهد شد و علاوه بر تحت پوشش قرار گرفتن اين اقشار در اين صندوق ها مسائل رواني و اشتغال آنان نيز به نوعي حل خواهد شد.
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس ششم خاطر نشان كرد : يحث جدي در خصوص شروع به كار وزارت رفاه و تامين اجتماعي وجود دارد كه در صورت حل مشكلات در سال 83 اين وزارتخانه در كشورفعاليت خود را آغاز خواهد كرد .
نظر شما