۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۸:۴۰

اولتیماتوم برای تماشای جومونگ!/ انتقاد از آنتن دهی موبایل در خوابگاه

اولتیماتوم برای تماشای جومونگ!/ انتقاد از آنتن دهی موبایل در خوابگاه

خبرگزاری مهر - حوزه و دانشگاه: در هفته خوابگاهها که امروز آخرین روز خود را سپری می کند شرایطی فراهم شد تا به سراغ خوابگاهیان دانشگاه تهران برویم و از نزدیک با زندگی آنها آشنا شویم. گزارش این بازدید در زیر آمده است.

به گزارش خبرنگار مهر، کوی دانشگاه تهران واقع در انتهای خیابان کارگر شمالی یکی از ۱۳ خوابگاه دانشجویی دانشگاه تهران و بزرگترین مجموعه خوابگاه دانشجویی در خاورمیانه ‌است که در سال ۱۳۲۴ تحویل دانشگاه تهران شد و پس از آن نیز توسعه یافت.

فیروزه ابراهیمی مسئول کوی دختران فاطمیه در رابطه با تعداد دانشجویان ساکن در خوابگاه فاطمیه می گوید: نزدیک به چهار هزار دانشجو در پنج ساختمان چهار طبقه با ظرفیت میانگین 400 دانشجو در هر ساختمان در کوی ساکن هستند.

وی ادامه می دهد: خوابگاه چمران هم چهار ساختمان دارد که ساختمان فیض 520 دانشجو دارد و باقی ساختمانها 400 دانشجو و ساختمان دانشجویان دکتری نیز نزدیک به 100 دانشجو گنجایش دارد.

مسئول کوی دختران فاطمیه می گوید: من خودم هم روزی ساکن خوابگاه بوده ام. زندگی در خوابگاه خاطرات شیرینی دارد که هیچ وقت از یاد نمی روند.

امشب باید جومونگ ببینیم

اتاقهای خوابگاه چهار نفره هستند و هر اتاق امکاناتی مانند کمد، میز تحریر، یخچال و تلفن دارد. در کنار تمام این امکانات که در اتاقها وجود دارند در هر ساختمان و محوطه خوابگاه نیز امکانات جداگانه ای برای دانشجویان وجود دارد.

اینترنت وایرلس قابلیت ویژه خوابگاه فاطمیه است اما همه دانشجویان گله دارند که با راه اندازی این سامانه آنتن دهی موبایل در خوابگاه مشکل پیدا کرده است.

ابراهیمی در این زمینه به مهر گفت: به مخابرات اطلاع داده ایم تا این مشکل را حل کنند.

در حال بازدید از یکی از ساختمانها هستیم که مسئول ساختمان به سراغ ابراهیمی می آید و می گوید: تلویزیون خراب شده است و بچه ها هم می گویند حتما باید امشب درست شود تا جومونگ ببینند! ابراهیمی هم با لبخند قول می دهد که تلاش کند تا بچه ها جومونگ را از دست ندهند.

هر طبقه از ساختمان ها آشپزخانه، سرویس های بهداشتی، حمام و اتاق تلویزیون و مطالعه دارند که البته بعضی از بچه ها هم از کم بودن سرویس های بهداشتی گلایه دارند.

ابراهیمی می گوید: دانشجویان می توانند چند شب در اتاقشان مهمان داشته باشند. همچنین یک مهمانسرا هم داریم که دانشجویان دانشگاههای دیگر برای چند شب می توانند مهمان ما باشند اما معمولا مهمانان دانشجویان در اتاق خود دانشجو ساکن می شوند.

نمی دانم چرا همه بد می گویند اینجا خیلی هم خوب است

سحر دانشجوی ترم چهارم است و از همان اول تا به حال در کوی ساکن بوده است. وقتی از سحر می پرسیم که از زندگی در خوابگاه راضی است می گوید: اینجا خیلی خوبه، من زندگی در خوابگاه را خیلی دوست دارم.

او که اهل آمل است و در دانشگاه تهران جغرافیا می خواند، می گوید: در اتاق چهار نفره زندگی می کنیم و این امکان را داریم که انتخاب کنیم با چه کسی هم اتاقی شویم.

وی ادامه می دهد: نمی دانم چرا همه اینقدر از زندگی در خوابگاه بد می گویند. اتفاقا اینجا همه چیز خیلی هم خوب است، من که بسیار راضی هستم.

زندگی در خوابگاه یک تجربه عالی بود

یکی دیگر از دانشجویان که  دانشجوی ترم آخر است و به زودی از کوی می رود می گوید: زندگی در خوابگاه یک تجربه عالی بود و خیلی دلتنگ خواهم شد.

وی ادامه می دهد: اهل بابل هستم و در این چند سال هم هردو هفته یک بار به دیدن خانواده ام رفته ام به خصوص این اواخر که دیگر متاهل هم شده ام.

این دانشجو می گوید: امکانات خوابگاه در حد معقول است، البته در بعضی موارد بچه ها حق دارند مثلا من از غذاهای خوابگاه استفاده نمی کنم چون سال اولی که ما آمدیم غذاها خوب نبود اما در حال حاضر غذاها خیلی بهتر شده اند. بچه ها از غذای سلف خوابگاه راضی هستند و می گویند که از سلف دانشکده بهتر است.

وی افزود: سرویس های ایاب و ذهاب به دانشگاه هم بسیار خوب هستند و در حال حاضر تنها مشکلی که داریم این است که سرویس های بهداشتی طبقه ما کم است.

خوابگاه دلتنگی هم دارد

یک دانشجوی سال دوم ارتباطات فرد دیگری است که با او به گفتگو می نشینم. او که سال اول را در خوابگاه چمران بوده امسال به خوابگاه فاطمیه آمده است.

او می گوید: هم اتاقی هایم هم رشته ای خودم نیستم اما رابطه خوبی با هم داریم و با وجود اینکه معمولا خیلی دلتنگ خانواده ام می شوم همه چیز خوب است.

این دانشجوی دانشگاه تهران اظهار داشت: در خوابگاه فروشگاه داریم و همه چیز در دسترس است. از خدمات کوثر هم بسیار راضی هستیم چرا که کلاس های خوبی را در همه زمینه ها برگزار می کند.

وی ادامه می دهد: سال اولی ها معمولا خیلی دلتنگی می کنند چرا که از شهر خودشان و جمع خانواده به تهران آمده اند و تنهایی را تجربه می کنند و این برایشان سخت است.

امکانات رفاهی مناسب در خوابگاه دختران فاطمیه

تلفن راه دور، مرکز مشاوره، درمانگاه، بیت الزهرا، سوله ورزشی، آمفی تئاتر، واحد فرهنگی کوثر، سالن فوتسال، سالن بدنسازی، سالن ورزش های رزمی و ایستگاه سلامت از امکاناتی هستند که در خوابگاه فاطمیه در اختیار دانشجویان قرار دارند.

مرکز مشاوره از ساعت 14:30 تا 21 به دانشجویان خدمات می دهد. همچنین درمانگاه مجوعه هم به جز چند ساعت در بعدازظهر باز است.

واحد فرهنگی کوثر هم از امتیازات ویژه خوابگاه فاطمیه است که برای بچه ها انواع و اقسام کلاس ها را برگزار می کند و در نهایت هم از سازمان فنی و حرفه ای به دانشجویان مدرکی می دهد که با استفاده از آن می توانند وام دریافت کنند و یا اینکه کاری را شروع کنند.

سالنها و فضاهای ورزشی خوابگاه فاطمیه بسیار مناسب و مجهز هستند و برای تمامی رشته ها هم مربی های مجربی برای دانشجویان در نظر گرفته شده اند.

تمام اتاق های کوی تلفن دارند. در پایین هر طبقه هم چند تلفن عمومی وجود دارد و علاوه بر تمام اینها در حیاط هم چندین تلفن کارتی برای استفاده دانشجویان قرار دارد.

کد خبر 874543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha