به گزارش خبرنگار مهر در زاوه، محمد اسماعیل یعقوب زاده ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: سالانه 40 تن زعفران از مجموع 102 تن زعفران تولید شده در ایران، در زاوه تولید می شود.
وی تصریح کرد: بخش عمده ای از فعالیت مردم زاوه کشاورزی است و باید نسبت به ایجاد ارزش افزوده محصولات کشاورزی به ویژه زعفران در این شهرستان اقدام شود.
فرماندار زاوه با اشاره به جمعیت 69 هزار و 900 نفری شهرستان زاوه گفت: 70 درصد جمعیت این شهرستان روستایی هستند که به عنوان یک مزیت باید تقویت شود.
وی با اشاره به سطح زیر کشت هفت هزار و 500 هکتاری زعفران در زاوه افزود: باید برای کاشت، داشت، برداشت، فرآوری، بازاریابی و صادرات زعفران تدابیر ویژه ای اندیشیده شود.
یعقوب زاده تامین آب مورد نیاز کشاورزی، صنایع تبدیلی، استقرار خانه عالم، گازرسانی، ایجاد مراکز بهداشت و درمان و ایستگاه های آتش نشانی را از جمله خواسته های مردم زاوه معرفی کرد و گفت: زاوه دارای 80 پارچه آبادی و 65 دهیاری است.
وی برقراری تعامل مناسب میان مسئولان و مردم شهرستان زاوه را به عنوان یکی از مهمترین عوامل پیشرفت این شهرستان در طول 6 ماه گذشته عنوان کرد و افزود: با حمایت شورای شهر و شهرداری و واگذاری زمین رایگان به ارزش 12 میلیارد ریال تاکنون 19 اداره مهم و تاثیرگذار در زاوه مستقر شده است و امیدواریم طی چند ماه آینده شاهد استقرار دیگر ادارات در این شهرستان باشیم.
فرماندار زاوه تامین امنیت کامل و پایدار را از دیگر دستاوردهای نظام اسلامی در زاوه دانست و گفت: با همکاری و تعامل میان شوراهای اسلامی، نیروی انتظامی و نظامی و دیگر دستگاه های امنیتی امروز نزاع های دسته جمعی و شرارت در زاوه به حداقل رسیده است.
شهرستان زاوه به مساحت دو هزار و 437 کیلومتر مربع دارای 2 بخش سلیمان و مرکزی است و از شمال به رباط سنگ و فریمان، از شرق به تایباد، از غرب به تربت حیدریه و از جنوب به شهرستان رشتخوار منتهی می شود.
نظر شما