به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمدرضا میری صبح چهارشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه بیرجند افزود: کارگاه آموزشی سراسری نکات فنی و ملاحظات اجرایی در سدسازی 29 و 30 اردیبهشت با حضور ریگامه از شرکت استوکی کشور سوئیس و چند تن از مهندسان و متخصصان این رشته در دانشگاه بیرجند برگزار می شود.
وی اظهار داشت: نیروگاههای برق آبی، مزایا و معایب، سرمایه گذاری ها، روش اجرا و طراحی، ریسکهای مالی و سرمایه گذاری در پروژههای سدسازی، نمونه های شکست سدها، تلفات و آموخته های آن، کاربرد سامانه های اطلاعات جغرافیایی در مطالعات منابع آب، سدهای جدید و نسل نو و رویکرد جدید در سدسازی جهان، بهره برداری کیفی و کمی از مخازن سدها، مهندسی ارزش در ساخت سدها، سازمان اجرایی و مدیریت سدها، اقتصاد سد، ساخت سدهای بزرگ از جمله موضوعاتی است که در این کارگاه مورد بررسی قرار می گیرد.
وی بازدید از سدهای بتنی و خاکی خراسان جنوبی را از برنامه های جنبی این کارگاه برشمرد و افزود: در همین راستا نمایشگاهی از 26 تا 30 اردیبهشت در دانشگاه بیرجند بر پا می شود.
رئیس دانشگاه بیرجند همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی با سامانه های هوشمند سنجش آب در دانشگاه بیرجند خبر داد و یادآور شد: کمی بارش و نامناسب بودن پراکنش زمانی و مکانی این عنصر حیاتی سبب شده تا ایران در زمره کشورهای خشک و نیمه خشک جهان قرار گیرد، از این رو ضروری است از هم اکنون با اتخاذ تدابیر اصولی و معقول برای عبور از بحرانهای آبی آینده راهکارهایی اندیشید.
میری بیان داشت: یکی از راهکارهای غیرقابل اجتناب پیاده سازی نظام اندازه گیری صحیح آب در بخشهای مختلف در راستای ارتقا و بهره وری مناسب از این منبع خدادادی است.
رئیس دانشگاه بیرجند گفت: کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه های هوشمند سنجش آب از جمله اندازه گیری دبی با استفاده از یک معامله بسته در فلوم گلوباند، سرعت سنجش حجمی آب، مولینه دیجیتال، اندازه گیری لیزری سرعت جریان، دانه بندی ذرات رسوب، کنتورهای دقیق حجمی و آموزش نحوه کار با دستگاههای مذکور توسط گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند برگزار می شود.
میری عنوان کرد: زمان برگزاری این کارگاه نیز 31 اردیبهشت ماه امسال در محل دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند است.
نظر شما