به گزارش خبرنگار مهر، حبیبالله عسگراولادی در همایش ملی دهمین انتخابات ریاست جمهوری با عنوان " مشارکت ملی، رفتار قانونی، رقابت اخلاقی" گفت : در شرایطی هستیم که همه نامزدهای عزیز شناخته شده و دارای قول هستند. هر چهار نامزد معروفند وهر کدام از آنها از نهضت اسلامی تا انقلاب و جمهوری اسلامی سابقه و خدماتی داشتهاند و ارزشهایی آفریدهاند. یکی درازمدت و دیگری کوتاهمدتتر.
وی ادامه داد : آنها صاحبان قول هستند و باید در سخنان آنها استماع و احسن آن را انتخاب کرد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: برخی میگویند نباید از سخنانی که رهبری فرمودهاند استنباط کنیم، اما من میگویم اتفاقا ایشان فرمودند که ما استنباط کنیم، وقتی ویژگیها را اشاره کردند ما باید از سخنان ایشان ( مصداق انتخابات ) استنباط کنیم.
وی افزود: پیش ازسفر مقام معظم رهبری سه چیز را میشد ازفرمایشات ایشان استنباط کرد یکی اینکه ایشان میخواهند انتخابات حداکثری باشد، دیگر اینکه میخواهند رئیسجمهور در شرایط کنونی رای بالایی را داشته باشد و مورد سوم اینکه میخواهند این انتخابات اسباب انسجام ملی و استحکام بیشتر شود، لذا طرفداران نامزدها باید توجه کنند که این سه موضوع در فرمایشات مقام معظم رهبری در کردستان هم مورد توجه است.
عسگر اولادی گفت : در ارزیابی که مقام معظم رهبری پس از انتخابات دوم خرداد داشتند نکاتی قابل توجه بود. پس از انتخابات دوم خرداد ما منتظر بودیم که ببینیم ایشان چه اظهارنظری خواهند کرد.هنوز نصف آراء خوانده نشده بود و نامزد ما رای نیاورده بود و رقیب ما پیروزانتخابات شده بود. ما تلویزیون را به جلسه حزب ( حزب موتلفه اسلامی ) بردیم تا سخنان مقام معظم رهبری را بشنویم. ایشان فرمودند این یک شکست نبود بلکه یک پیروزی بود. این ستاره درخشانی بر تارک نظام بود و برای سالها انقلاب را بیمه کرد. این سخنان برای همه کسانی که از نامزدی دیگر دفاع میکردند بسیار تعجب آور بود. تا زمانی که شمارش آراء تمام نشده بود و شورای نگهبان شکایتها را بررسی نکرده بودند هیچگاه ایشان تبریک نفرمودند. روز سوم خرداد گفتند من به رئیس جمهور منتخب تبریک میگویم چون آنچه که مهم است تقویت نظام است.
وی تاکید کرد: انتخابات باید به گونهای باشد که جهان ناگزیر به قضاوت باشد. مردم این کشور رای تازهای درباره استحکام نظام شان ارایه کنند.
عسگر اولادی گفت: این انتخابات شایسته این است که همه در آن تلاش کنیم، مشارکت بالا رود و مراقب باشیم روشها قانونی باشد و نظام حاکم بر آن را پاسداری کنیم تا بر اساس اخلاق باشد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد : معنای اخلاقی بودن این نیست که رقابت نکنیم، بلکه باید برنامههای خود را ارایه دهیم و اگر رقیبی در رقابت علیه دیگری صحبت کرد در چارچوب اخلاق پاسخ دهیم .
نظر شما