۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۵۱

طاهری در گفتگو با مهر:

فضای نمایشگاهی مطابق با استانداردهای جهانی نداریم

فضای نمایشگاهی مطابق با استانداردهای جهانی نداریم

مشاور هنری موزه هنرهای معاصر یکی از کاستی‌های عرصه هنرهای تجسمی ایران را نبود فضای مطابق با استانداردهای جهانی برای نمایش آثار بیان کرد.

غلامعلی طاهری درباره کمبود فضاهای نمایشگاهی مناسب به خبرنگار مهر گفت: فضاهای هنری و نمایشگاهی مفید که دارای استانداردهای جهانی باشند و بتوانند به وضعیت نمایش آثار سامان دهند، در کشور وجود ندارد و موزه هنرهای معاصر به عنوان مکانی که با این استانداردها هماهنگ است، تنها می‌تواند بخشی از این نیاز را پاسخ دهد. اما ما به فضاهای بیشتری در این زمنیه احتیاج داریم.

وی در ادامه این کمبود فضا را یکی از دلایل دائمی نبودن نمایشگاه گنجینه موزه هنرهای معاصر برشمرد و افزود: گرچه شاید دست‌اندرکاران موزه در سال 1356 تعریفی برای نمایش دائمی آثار موزه داشتند، اما در آن زمان هم این اتفاق نیفتاد و به این نتیجه رسیدند که نمایشگاههای انفرادی از نقاشان پیشکسوت برگزار کنند. پس موزه بخشی از فعالیت‌های عمده خود را به نمایشگاههای فصلی معطوف کرد.

طاهری با بیان اینکه هدف موزه هنرهای معاصر از ابتدا گسترش هنر معاصر ایران و جهان و ارتباط بیشتر با هنر جهانی بوده، درباره دعوت از هنرمندان خارجی برای دیدن نمایشگاه آثار خارجی گنجینه موزه گفت: ما دعوتنامه‌هایی را برای تمام سفارتخانه‌ها ارسال کردیم و از آنها خواستیم در این نمایشگاه شرکت و از هنرمندان کشورهایشان نیز برای بازدید و حضور در ایران دعوت کنند. از رایزنان فرهنگی و سفرا هم برای دیدن آثار دعوت شده است.

نخستین نمایشگاه آثار خارجی گنجینه موزه هنرهای معاصر پنجم خرداد افتتاح می‌شود. این آثار مکاتب مختلف هنری یعنی از سال‌های 1883 تا 1976 و از سبک امپرسیونیسم، سمبولیسم تا پاپ آرت، پست مدرن و هنر مفهومی را شامل می‌شود و متعلق به هنرمندانی چون پیکاسو، ونگوگ، مونه، گوگن، ماتیس، مونش، وارهول و... است.

کد خبر 878886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha