۳ خرداد ۱۳۸۸، ۸:۳۴

صوفی در گفتگو با مهر:

شبکه‌های رادیویی در هم ادغام نمی‌شوند

شبکه‌های رادیویی در هم ادغام نمی‌شوند

معاون صدا ضمن تکذیب شایعه ادغام شبکه‌های مختلف رادیویی تاکید کرد هدف و برنامه وی توسعه ارتقای کیفی در رادیو است.

محمدحسین صوفی درباره شایعات اخیر مبنی بر ادغام شبکه‌های مختلف رادیویی به خبرنگار مهر گفت: چنین چیزی صحت ندارد و نمی‌دانم این شایعه از کجا نشات گرفته است. ادغام شبکه‌های رادیویی ضرورت ندارد و اولویت من توسعه ارتقای کیفی در رادیو است.

وی در ادامه افزود: از روزی که به معاونت صدا منصوب شدم سعی کرده‌ام دنبال توسعه و تعالی رادیو باشم تا بتوانیم پیام رادیو را در سطح گسترده انتقال دهیم. به همین دلیل یکی از اولویت‌های خود را تشخص و سرآمدی رادیو قرار داده‌ایم و به دنبال تحولات و نوآوری در رادیو هستیم تا بتوانیم در کنار حفظ مخاطبان فعلی، شنوندگان بیشتری جذب کنیم.

معاون صدا خاطرنشان ساخت: امروز رادیو بهتر از رسانه‌های دیگر می‌تواند با نزدیک شدن به اصالت‌ها حرف‌ها را صحیحتر منتقل کند. بنابراین در حفظ این رسانه باید کوشا باشیم و بر این اساس تکثر، کیفیت، نوآوری و تشخص و سرآمدی را هدف قرار دادیم.

کد خبر 884252

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha