به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه داون پاکستان، ماشاالله شاکری گفت: ایران بر آن است تا روزانه 100 مگاوات برق برای پاکستان فراهم کند.
سفیر ایران در نشست خود با "ارباب عََلمگیر" وزیر فدرال در امور ارتباطات پاکستان گفت: تمامی زمینه های کاری در این رابطه تکمیل شده و به محض اینکه پاکستان کار خطوط انتقالی را تکمیل کند ارائه برق آغاز خواهد شد.
این برنامه بر اساس توافق سال گذشته ایران برای ارسال 1 هزار و 100 مگاوات برق به مناطق مرزی و به ویژه بندر گوادر برای رفع کمبود برق در این منطقه صورت می گیرد.
ایران همچنین پیشنهاد ارائه توربین های بادی را به پاکستان داده که این توربین ها می تواند 3 هزار مگاوات برق برای این کشور فراهم کند.
تاسیس یک شرکت مشترک در بخش آب و برق بین ایران و پاکستان و همچنین تمایل تهران برای سرمایه گذاری قابل ملاحظه در برنامه های برق آبی پا کستان، از دیگر پیشنهادهای جمهوری اسلامی بوده است.
نظر شما