۳ خرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۴۸

محتشمی پور:

برابری رسانه برای کاندیداها وجود ندارد/تک تک شهروندان برای ما یک رسانه هستند

برابری رسانه برای کاندیداها وجود ندارد/تک تک شهروندان برای ما یک رسانه هستند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس شاخه زنان جبهه مشارکت ایران اسلامی گفت: برابری رسانه برای کاندیداها وجود ندارد ولی تک تک شهروندان برای ما یک رسانه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان بروجرد، فخرالسادات محتشمی پور به عنوان نماینده ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی اظهار داشت: موسوی امروز مظلوم است زیرا برابری رسانه برای کاندیداها وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه امروز تریبونها در اختیار رقیب است، عنوان کرد: تک تک شهروندان ایرانی برای ما یک رسانه هستند.

رئیس شاخه زنان جبهه مشارکت ادامه داد: رسانه ملی باشد یا نباشد چندان مهم نیست زیرا ما اعلامیه هایمان را در زمان امام با دست می نوشتیم و پخش می کردیم و رسانه ملی نمی تواند هیچ گونه کارشکنی در کار ما داشته باشد

رئیس شاخه زنان جبهه مشارکت با تاکید بر اینکه برخی دشمنان داخلی و خارجی همه تلاششان این است که مردم خانه نشین شوند، ابراز امیدواری کرد: دوم خردادی هایی که در گوشه گوشه ایران هستند یک بار دیگر برای تغییر سرنوشت خود 22 خردادی دیگر رقم زنند.

وی با بیان اینکه اصلاح طلبی که خواسته مردم بود از همان ابتدا با مخالفت برخی مردم نیز روبرو شد، افزود: در همان بدو ورود در صدا و سیما فیلم کارناوال عصر عاشورا پخش شد و خواستند حقانیت اصلاحات را پنهان کنند و این کارها هم هیچ تاثیری بر روی مردم نگذاشت.

رئیس شاخه زنان جامعه مشارکت ایران اسلامی با تاکید بر اینکه "خاتمی آمد تا تفسیری مشابه تفسیر امام داشته باشد"، افزود: خاتمی آمد تا تفسیری همراه با منطق و استدلال ارائه دهد نه تفسیری که اسلام را به 1400 سال پیش بازگرداند و نه اسلامی که جوانان خواسته های خود را در جای دیگری درخواست کنند.

محتشمی پور ادامه داد: با شرایط سیاسی و داخلی در مقابل اصلاحات خاتمی شرایطی فراهم آمده بود که مردم قبل از آنکه مزه موفقیت را بچشند با یک بحران تازه کام ملت را تلخ می کردند ولی با این وجود اصلاحات مسیر خود را با همراهی مردم طی کرد.

شعار خاتمی آب، نان و مسکن نبود

وی با تاکید بر اینکه قرار گرفتن در مسیر رشد و توسعه در بخش اقتصادی کشور در زمان خاتمی دستاورد دوم خرداد بود، ادامه داد: گرچه شعار خاتمی "آب، نان و مسکن" نبود ولی وی تمام هم و غمش را برای مردم در نظر گرفته بود.

رئیس شاخه زنان جامعه مشارکت ایران اسلامی با تاکید بر اینکه شعار خاتمی "توسعه سیاسی" بود، تصریح کرد: در برنامه های سوم و چهارم توسعه، سخن خاتمی روی توسعه اقتصادی و برنامه ریزی های جدی در این زمینه پیش بینی شده بود ولی متاسفانه با پایان کار مجلس ششم که برای اجرای برنامه های یاد شده تعیین کننده بود از سوی همه رفع مشکلات نادیده گرفته شد و اصلاحات مسیر دیگری را طی کرد.

وی کمک به رشد و توسعه نهادهای مدنی به منظور تحقق جامعه مدنی را از دیگر برنامه های دولت اصلاحات دانست و بیان داشت: دولت می دانست اگر مردم در کنارش قرار بگیرند راه توسعه هموارتر خواهد شد.

رئیس شاخه زنان جامعه مشارکت ایران اسلامی توسعه نهادهای مدنی در اشکال مختلف احزاب سیاسی، توجه به رشد و تقویت احزاب و تلاش برای حرفه ای شدن احزاب برای رسیدن به دموکراسی را از دیگر دستاوردهای دولت خاتمی دانست و گفت: خاتمی معتقد بود اگر مخالفانی آزاداندیش داشته باشد می تواند جامعه را در مسیر خودش رو به اصلاح ببرد.

محتشمی پور با تاکید بر اینکه در عرصه سیاست خارجی عملکرد دولت اصلاحات و خاتمی به گونه ای بود که ایران به عنوان کشوری با فرهنگ و تمدن معرفی شده بود، ادامه داد: خاتمی در پی ریزی مسائل "صلح طلبانه" تلاش کرد و دارای ایده های نوین از جمله گفتگوی تمدن ها بود.

وی افزود: تامین اعتبارات و حقوق ایران در سازمان های جهانی و افزایش درآمدهای نفتی و ارزی کشور از جمله دستاوردهای دولت خاتمی بود.

برخی روند اصلاحات را در منافات با روند انقلاب دیدند

رئیس شاخه زنان جامعه مشارکت ایران اسلامی با اشاره به اینکه روند حرکت آگاهانه و هوشمندانه مردم با حمایت خاتمی به عنوان یک اصلاح طلب ادامه یافت، افزود: اما به تدریج برخی با اعتقاد به اینکه روند اصلاحات در منافات با روند انقلاب است و ته مایه های رخوت و دلسردی را در گروههای جوان به وجود آوردند.

محتشمی پور ادامه داد: به تدریج روند اصلاحات دچار مشکل شد و بر اثر تبلیغات سوء توسط مخالفان اصلاحات خاتمی دچار کمرنگی شد.

وی ایجاد سد های بزرگ و توسعه نیروگاهها، تحول و گسترش راهها و شبکه های ریلی، ایجاد شبکه عظیم برق، بهره مندی مردم از نعمت گاز طبیعی، احداث شهرکت صنعتی گاز و پتروشیمی در منطقه عسلویه، ارائه تحقیقات در علم نانو، کشف منابع جدید نفتی و شروع بهره برداری از گاز خلیج فارس که سالهای کشور قطر از آن بهره می برد را از جمله دستاوردهای دولت اصلاحات دانست.

وی پیگیری برای دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای را دستاورد دولت اصلاحات دانست و بیان داشت: مطلبی که الان برخی ادعا می کنند که دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای در زمان آنها انجام شده است؛ ادعایی بیش نیست.

محتشمی پور کاهش شدید قیمت نفت، بحرانهای سیاسی و دیپلماسی، تشدید بحرانهای جدید منطقه، ظهور طالبان در افغانستان و اثربخشی آنها در مرزهای شرقی کشور، قتلهای زنجیره ای، قائله 18 تیر دانشگاه را از جمله دسیسه هایی برای القای ناکارآمدی دولت اصلاحات دانست و گفت: این کارها شدیدا سیاسی و مروج ناامیدی بود و هدف از آن سخت تر کردن شرایط آن برهه بود و این امر موجب شده بود که تمامی برنامه های سوم که برای ارکان اصلاحات با جدیت به کار برده می شد بی اثر شود.

وی یادآور شد: امروز برخی با آمار دروغین مردم را کودکانی بی خرد فرض می کنند و می اندیشند که دوباره این مردم هوشمند به آنها رای خواهند داد و اختلالی در انتخابات به وجود نخواهد آمد.

کد خبر 884395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha