۳ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۳۶

رضایی در خبرگزاری مهر-2:

"خانه انقلاب" را برای همفکری سران گروههای سیاسی تشکیل می‌دهم

"خانه انقلاب" را برای همفکری سران گروههای سیاسی تشکیل می‌دهم

رضایی از طرح خود برای تشکیل "خانه انقلاب" به عنوان مکانی برای گردهم آمدن تمامی سران گروهها و جناحها بدون دخالت دادن رقابت های سیاسی و انتخاباتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محسن رضایی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح شنبه در ادامه نشست مطبوعاتی خود در محل سالن اجتماعات خبرگزاری مهر، اظهار داشت: ما در ایران نباید اقلیت و اکثریت داشته باشیم. به اعتقاد ما طرح مباحثی چون شهروند درجه یک ودو نیز کاملا بیهوده و مخرب است.

وی با تاکید بر لزوم تحقق یکپارچگی ملی در سطح کشور افزود: ما این مسئله را از طریق ایجاد خانه انقلاب که به بیانی تحقق همان عرصه ملی است، پیگیری خواهیم کرد در این مکان تمامی سران گروه ها و جناح ها حول محور منافع ملی گرد هم خواهند آمد و در این فضا رقابت های سیاسی وارد نخواهد شد.

رضایی ایجاد "خانه انقلاب" را طرحی مناسب برای فراهم شدن عرصه ملی در کنار رقابت های سیاسی توصیف کرد و گفت: از سوی دیگر به اعتقاد ما تمام اقوام باید در اداره کشور مشارکت کنند و طرح شعارهای بی مبنا در این چارچوب فایده ای در بر ندارد و لذا باید مشارکت تمامی اقوام در این زمینه را به طور جدی پیگیری کرد.

این نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر لزوم تغییر نگاه های جاری در این خصوص اظهار داشت : تمام ایرانیان یکی هستند و ملت ایران باید از داخل تا خارج شکل بگیرد و همه خود را به این ملت متعلق بدانند.

وی ادامه داد: ما نباید ایرانیان خارج از کشور را جدای از ملت ایران تصور کنیم ، چرا که آنها به واقع سرمایه های ملی ما هستند و باید در تمام عرصه ها مورد استفاده قرار بگیرند.

رضایی همچنین گفت: بر اساس آنچه که گفته شد یکپارچگی ملی، سیاسی و قومی نیازی اساسی برای کشور ماست و باید به سرعت ایجاد شود در همین چارچوب نیز ما تاکید داریم که ارزش های ایرانی هم باید در کنار مباحث اسلامی نیز تقویت گردند.

این نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: ما ایرانی هستیم و به ایرانی بودن خود افتخار می کنیم و این مسئله هیچ گونه منافاتی را با مسلمان بودن ما ندارد؛ از همان آغاز ایران سرزمین توحید بوده و پس از پذیرش دین اسلام توحید وحیانی را شاهد بوده است و بر اساس گفته شهید مطهری ایران و اسلام خدمات متقابل فراوانی را به یکدیگر داشته اند.

وی تصریح کرد: در این میان کسانی نباید علیه ایرانی بودن یا اسلامی بودن ملت ایران از همین عناوین سو استفاده کنند در هر صورت ما سعی خواهیم کرد که ارزش های ایرانی را همتای ارزش های اسلامی کشور پاس داشته و ارتقاء دهیم.

ادامه دارد...

کد خبر 884453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha