به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، پرویز داودی روز یکشنبه در مراسم افتتاح شرکت صنعت ذوب آهن ارومیه با بیان این مطلب افزود: بانکها باید فعالانه در جهت حل مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی و معوقه پرداختی به این واحدها اقدام کنند.
وی با تاکید بر تامین سرمایه در گردش و اتمام واحدهای نیمه تمام تولیدی در سطح کشور گفت: باید با پیگیریهای مسئولان نسبت به کمک مالی از محل درآمدهای بخش خصوصی و دولتی اقدامات لازم را انجام دهیم.
داودی با اشاره به موقعیت سیاسی و اقتصادی ویژه آذربایجان غربی نسبت به سایر استانهای کشور، ایجاد مناطق ویژه اقتصادی در شهرهای مرزی استان، تکمیل باند دوم میانگذر دریاچه ارومیه، گسترش صنعت سیمان و فولاد و ظرفیت سازی برای این واحدها جهت حضور در بازارهای بین المللی را از ظرفیتهای اقتصادی استان برای گسترش فرهنگ اقتصاد اسلامی در کشورهای خاورمیانه بخصوص کشورهای حاشیه دریای مدیترانه به عنوان دروازه ورود ایران به اروپا ذکر کرد.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه یکی از اهداف دولت رساندن پیام و آرمانهای انقلاب به تمام دنیا است، افزود: یکی از مسیرهای اصلی انتقال آموزه های قرآنی استفاده از مسیرهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و گسترش این روابط در شهرهای مرزی است.
داودی گفت: در چهار سال اخیر 5.2 درصد بیشتر از برنامه سوم توسعه در بخش عمرانی، طرح اجرایی شده است.
وی با اشاره به انتخابات پیشرو نیز افزود: شخصیت انسانی فراتر از این است که به خاطر پیروزی در انتخابات زایل شود.
داودی اضافه کرد: واقعیتهای آشکار است و مردم با هوش و ذکاوت و با ارزیابی های لازم کاندیدای اصلح را انتخاب می کنند.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به حضور رئیس جمهور و سخنرانی وی در اجلاس ژنو نیز گفت: هم اکنون شاهد تغییر ساختار سیاستهای خارجی در اجلاس های جهانی هستیم.
رئیس کمسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با بیان اینکه بیش از 950 هزار میلیارد ریال صرف سرمایه گذاریهای زیربنایی کشور در سال جاری می شود، اظهار داشت: بیش از 290 هزار میلیارد ریال از این میزان صرف اجرای پروژه های عمرانی و سازندگی استانها می شود.
محمدعلی آقایی در ادامه افزود: سرمایه گذاری در بخش عمرانی تضمین کننده برنامه های چشم انداز 20 ساله است و سالانه 30 درصد بودجه عمومی دولت صرف سرمایه گذاری در بخش زیربنایی و عمرانی می شود.
وی با اشاره به تلاش استکبار برای ایجاد اختلال در روند انتخابات گفت: این اقدام به دلیل تاثیرگذاری ایران در عرصه سیاست خارجی و بین المللی و اقتدار داخلی و توسعه اقتصادی در منطقه صورت می گیرد.
رئیس سازمان صنایع و معادن آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: این استان در حال حاضر در مدار جدید توسعه قرار گرفته و در حال تکمیل صنایع کشاورزی و ایجاد صنایع بزرگ و مادر در سایر حوزه ها می باشد.
محمد حاج زمانی با بیان اینکه تعداد پروانه های صادر شده برای واحدهای صنعتی در سال گذشته دارای 185 درصد رشد از نظر تعداد و 322 درصد از نظر سرمایه ثابت بوده است، اضافه کرد: در سال 87 نسبت به سال 86، پنج هزار و 700 میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش صنعت استان افزایش یافته است.
وی در ادامه با اشاره به توزیع متوازن صنعت در استان گفت: طی سالهای گذشته 70 درصد مراکز و واحدهای صنعتی در مرکز استان مستقر بودند، اما اکنون تنها 30 درصد واحدهای صنعتی در مرکز و مابقی در شهرستانها پراکنده شده اند.
حاج زمانی از صدور مجوز احداث 9 ناحیه صنعتی جدید در سطح استان خبر داد و بیان داشت: هم اکنون 23 شهرک صنعتی در سطح استان فعال هستند.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون چهار واحد تولید فولاد در استان راه اندازی شده است و کل ظرفیت ایجاد شده تولید فولاد بالغ بر 700 هزار تن در سال می باشد.
رئیس سازمان صنایع و معادن آذربایجان غربی در ادامه از افتتاح واحد تولید فولاد با ظرفیت تولید 200 هزار تن در سردشت خبر داد و افزود: یک واحد تولید فولاد نیز با ظرفیت 200 هزار تن اوایل سال آینده در ماکو به بهره برداری می رسد.
حاج زمانی در پایان گفت: در سال جاری یکهزار و 150 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های تولید صنعت سیمان در استان اختصاص یافته است.
نظر شما