به گزارش خبرنگار مهر، مرحله دوم رقابتهای دوچرخه سواری لیگ برتر باشگاه های کشور در بخش پیست هفتم خردادماه با حضور 12 تیم در مجموعه ورزشی آزادی تهران دنبال می شود. در این بخش رکابزنان طی چهار روز به رقابت می پردازند.
این مرحله از رقابتها در حالی در پیست مجموعه آزادی تهران دنبال می شود که در مرحله نخست آن پتروشیمی تبریز با کسب بیشترین امتیاز در صدرجدول تیمی لیگ برترسال 88 ایستاد. دانشگاه آزاد دوم و مس کرمان سوم شد.
در روز نخست این مرحله رکابزنان در مواد 200 متر مقدماتی 4 کیلومتر انفرادی، اسپرینت تیمی و اسکراچ برگزار می شود. در دومین روز مسابقات 4 کیلومتر تیمی، 200 متر نهایی، دور امتیاری و کایرین انجام خواهد شد. در سومین روز نیز فینال رشته کایرین برای شناخته شدن صدرنشینان این لیگ برگزار می شود.
مرحله اول رقابتهای لیگ دوچرخه سواری در بخش جاده نیز در حالی در روزهای نهم ودهم خردادماه در تهران برگزار می شود که مرحله اول این دیدارها در اسفندماه بدلیل ناهماهنگی های بوجود آمده و در دست تعمیر بودن بخشی از مسیر مسابقه در پارک چیتگر به تعویق افتاد.
در روز نهم خردادماه رکابزنان درمرحله تایم تریل و در روز دهم در مرحله استقامت جاده به رقابت می پردازند.
نظر شما