به گزارش خبرنگار مهر، داود عابدی ظهر روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اراک با اشاره به نام گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام اصلاح الگوی مصرف، افزود: مدیریت مصرف، حرکتی زیربنایی برای صرفه جویی و اشاعه فرهنگ استفاده بهینه از انرژی الکتریکی در جامعه است که اصلاح الگوی مصرف نیازمند عزم جدی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: الگوی مصرف انرژی الکتریکی نیازمند تغییر است که این کار مستلزم حرکت های زیربنایی فرهنگی، آموزشی، تبلیغاتی و بهره گیری صحیح اطلاع رسانی و ارتقای سطح آگاهی مردمی در این زمینه است.
عابدی با بیان اینکه میانگین مصرف برق مشترکان خانگی سه برابر استاندار جهانی در کشور است گفت: اصلاح الگوی مصرف مشترکان خانگی بیش از پیش احساس می شود که تغییر این رقم نیازمند عزم جدی است.
وی آموزش صحیح و کاهش تلفات را از اهداف مهم شرکت توزیع در سال جاری عنوان کرد و گفت: در راستای کاهش تلفات الکتریکی تمام فتوسل های شبکه معابر عمومی استان به تعداد سه هزار و 800 عدد جمع آوری و ساعت فرمان های نجومی جایگزین شده اند و همچنین تعدیل روشنایی معابر با تعویض سر چراغ های چهارتایی به دوتایی و تعویض لامپ های 250 وات به 110 واتی در حال اجرا است.
وی اظهار داشت: از دیگر برنامه های انجام شده در راستای اشاعه فرهنگ مدیریت مصرف برق ایجاد کمیته هایی در برق استان با هدف اتخاذ روش ها و سایست های مناسب در این زمینه است.
عابدی اظهار داشت: از عواملی که میزان رشد مصرف در کشور را افزایش می دهد، اتلاف بیش از حد انرژی الکتریکی از طریق های مختلف اعم از فرسودگی شبکه توزیع، کاهش سرمایه گذاری در صنعت برق و انشعابات غیر مجاز است.
وی در ادامه از کاهش سرقت کابل های برق در سال گذشته خبر داد و افزود: با به کارگیری تمهیداتی همچون استفاده از لوله های PVC، جوشکاری ترانس ها به سکوترانس، استفاده از تجهیزات حفاظتی و همچنین مشارکت و همکاری نیروی النتظامی و دستگاه قضایی سرقت تجهیزات برق کاهش یافته است.
عابدی یادآور شد: به 202 مشترک، مبلغی بالغ بر 14 میلیون و 500 هزار تومان از سوی بیمه به خسارت دیدگان پرداخت شد که بیشترین مبلغ مربوط به امور برق اراک بوده است.
وی با بیان اینکه 44 ترانسفورماتور معیوب و سوخته با هزینه ای بالغ بر 24 میلیارد ریال در سال گذشته تعمیر شده است گفت: این تعداد ترانسفورماتور سوخته هشت مورد در اراک، 18 مورد در ساوه، پنج مورد در مرکز، شش مورد در خمین و هفت مورد مربوط به شازند بوده است.
وی در پایان افزود: از دیگر اقدامات سال گذشته برگزاری 23 هزار ساعت کلاس آموزش ایمنی در شرکت بوده که نجات شخص حادثه دیده از روی شبکه، آموزش اطفاء انواع حریق از جمله مباحث آموزش بوده است.
نظر شما