به گزارش خبرگزاری مهر، حجت السلام محی الدین بهرام محمدیان بروز برخی از ناهنجاریها را در بین جوانان ناشی از کم توجهی به ایجاد شوق و انگیزه و امید به آینده در بین جوانان و رفع دغدغه های شغلی، ازدواج و مسکن دانست و گفت: برای حل این مشکلات باید در چهارچوب نگرش فرابخشی و با استفاده حداکثری از ظرفیت های موجود دستگاههای اجرایی و اداری به ویژه نهادهای فرهنگی و رسانه های جمعی اعم از دولتی و غیردولتی روی آورد.
محمدیان با تاکید به نقش رسانه ها و شبکه های اجتماعی افزود: هنوز هم خانواده نقش بی بدیلی را در تربیت فرزندان ایفا می کند و باید سیاستهای تربیتی و آموزش خانه و مدرسه هماهنگ و همسو شوند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تصریح کرد: هرچند مساعدتهای مالی خانواده ها برای آموزش و پرورش مهم است اما مشارکتهای فکری آنها سودمند تر است.
وی افزود: بسنده کردن به مشارکتهای مادی موجب تنزل مشارکت می شود و مخالف عدالت آموزشی و زمینه ساز تبعیض و آموزش و پرورش طبقاتی است.
معاون پژوهشی وزیر آموزش و پرورش در ادامه جوانان ایرانی را بهترین جوانان دنیا دانست و افزود: با اعتماد کردن و مسئولیت خواستن از آنان می توان روند پیشرفت و عدالت را در کشور شتاب بخشید.
نظر شما