حمید رضا قبادی مشاور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی اظهارات ناشران قرآنی مبنی بر عدم اختصاص کاغذ رایانه ای از سوی ارشاد و حمایت نشدن از سوی این وزارت، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ابتدای سال 86 توزیع کاغذهای یارانه ای میان ناشران حذف شد تا روشهای دیگری که در آیین نامه آمده مورد استفاده قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه از ابتدای سال 86 هیچ اعتباری در خصوص واردات کاغذ در اختیار وزارتخانه قرار نگرفت، تصریح کرد: میزان باقی مانده کاغذها هم براساس موجودی همان سالهای گذشته در قالب یکسری فاکتورها توزیع شد.
مشاور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه افزود: این آیین نامه با عنوان "آیین نامه اجرایی یارانه نشر" با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری دنبال و جلسات متعددی در این خصوص برگزار که منجر به تنظیم و تأیید ابتدایی این آیین نامه شد.
در آیین نامه یارانه نشر مصرف کننده مورد توجه است
وی با بیان اینکه این آیین نامه برای تصویب به هیئت دولت رفت و به تصویب رسید، یادآور شد: در این آیین نامه توزیع کارت الکترونیکی کتاب میان دانشجویان، دانش آموزان، طلاب، پژوهشگران و اهل قلم، برگزاری نمایشگاه کتاب استانی، اعطای تخفیف به کتابخانه های سراسر کشور را مورد توجه قرار می دهد، در واقع توجه به مصرف کننده در این آیین نامه مد نظر بوده است.
ناشران قرآنی بر اساس عملکرد انتخاب می شدند
قبادی با تأکید بر اینکه توزیع کاغذهای یارانه ای میان ناشران قرآن با گزینش و انتخاب همراه نبوده است، تصریح کرد: عملکرد ناشران قرآن در توزیع کاغذ میان آنها از اهمیت بسیاری برخوردار بود، به طوریکه سوابق و پرونده آنها مورد بررسی قرار می گرفت و اگر ناشری بدهکار بود و یا کاغذهای یارانه ای را مصرف نکرده بود، کاغذ به آنها تعلق نمی گرفت و انتخابی در کار نبوده است.
ناشران قرآنی آسیبی ندیده اند
مشاور معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مدت که توزیع کاغذهای یارانه ای میان ناشران قطع شده تلاش کرده ایم تا به دنبال جابه جایی روشها آسیبی به آنها به ویژه ناشران قرآن وارد نشود و کاغذهای باقیمانده را به مصرف برسانیم، گفت: انجمنها و تشکلهای صنفی برنامه ریزی کردند با این روند به ناشران حوزه دین و قرآن آسیب وارد نشود چرا که حوزه دین نیازمند برنامه ریزی مستقل و دقیقی است تا از آسیبها دور باشد.
نظر شما