علی اصغر یزدانی در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح برنامه های آموزش و پرورش برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان امسال گفت: وزارت آموزش و پرورش متولی اصلی پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان در کنار 22 نهاد و سازمان دیگر است.
این اظهارات در حالی از سوی یزدانی بیان می شود که امتحانات دانش آموزان تا 20 خرداد ماه به پایان می رسد و بعد از آن مدارس به مدت سه ماه تعطیل خواهند بود.
یزدانی با اعلام اینکه 26 هزار و 512 پایگاه با آغاز فصل تابستان فعالیت خود را آغاز می کنند، افزود: این مراکز شامل مدارس، آموزشگاهها، کانونهای فرهنگی و تربیتی، دارالقرآنها، باشگاههای ورزشی، کانونهای پرورشی فکری کودکان و نوجوانان و پژوهش سراها و اردوگاههای کشوری است.
وزارت آموزش و پرورش متولی اصلی پرکردن اوقات فراغت دانش آموزان در کنار 22 نهاد و سازمان دیگر است |
نام گوینده |
معاون پرورشی و تربیت بدنی اظهار کرد: پیش بینی ما این است که دو میلیون و 200 هزار دانش آموز از برنامه های تابستانی آموزش و پرورش استفاده کنند.
اصلاح الگوی مصرف و غنی سازی اوقات فراغت
یزدانی با بیان اینکه هم اکنون ستادهایی را در سطح مرکز، استان و مناطق تشکیل داده ایم تا در این زمینه برنامه ریزی کنند، افزود: امسال معاونت پرورشی برای تامین اوقات فراغت دانش آموزان سیاستهای خاصی را در نظر گرفته است که محور آنها توجه به شعار امسال یعنی " اصلاح الگوی مصرف" است.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش توسعه مراکز فعالیتهای تابستانی، تقویت و گسترش فعالیتهای گروهی همچون اردوهای علمی و تفریحی را از برنامه های این معاونت در تابستان امسال خواند و افزود: همچنین تشکیل کارگاههای آموزشی و فعالیتهای مختلف ورزشی، فرهنگی و فنی، بازدید از مراکز صنعتی، تاریخی، علمی، برگزاری همایشهای ملی و استانی و منطقه ای، ارائه خدمات مشاوره ای در پایگاههای تابستانی و برگزاری کلاسهای تقویتی و آموزشی از دیگر برنامه های این معاونت در تابستان سال جاری است.
یک میلیون و 500 هزار دانش آموز و معلم در مناطق محروم
معاون پرورشی و تربیت بدنی برگزاری اردوهای سازندگی را با عنوان اردوهای هجرت سه از دیگر برنامه های آموزش و پرورش با همکاری بسیج سازندگی عنوان کرد و افزود: قرار است یک میلیون و 500 هزار دانش آموز و معلم در تابستان در این اردوهها شرکت کنند.
نظر شما