۶ خرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۰۶

رئیس مجلس شورای اسلامی:

مجلس از حقوق ملت صیانت می کند/ ودیعه‌ امام‌ (ره) اصل ولایت فقیه بود

مجلس از حقوق ملت صیانت می کند/ ودیعه‌ امام‌ (ره) اصل ولایت فقیه بود

لاریجانی مجلس شورای اسلامی را به عنوان نهادی که ازمرجعیت جمهوری اسلامی و حقوق ملت صیانت می‌کند، دانست و ابراز امیدواری کرد که مجلس بتواند قوانینی را برای تحقق آرمان‌های امام خمینی(ره) فراهم کند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، دکترعلی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی درمراسم تجدید میثاق نمایندگان با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و شهدای 8 سال دفاع مقدس، اظهار داشت: امروز سعادت بزرگی است که دومین سال کاری مجلس را از کنار مرقد مطهر بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران آغاز ‌کنیم.

وی با تقدیر از زحمات حجت ‌الاسلام حاج ‌حسن خمینی در ایجاد این فرصت برای تجدید بیعت نمایندگان با آرمانهای امام(ره)،‌ افزود : ما شما را یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) و گوهری که همیشه پشتیبان نظام جمهوری اسلامی و حقوق ملت ایران است، می‌دانیم چون ما امروز در جایی هستیم که مردی الهی و صاحب نفس مطمئنه بود که انقلاب را پایگذاری کرد در آن حضور دارد و این حضور نمایندگان حضوری سمبلیک نیست.

لاریجانی با اشاره به دیدار خود با آیت‌الله بهجت قبل از رحلت این مرجع عالیقدر شیعیان، تصریح کرد: در این دیدار ذکر و خیر امام راحل بود و آیت‌الله العظمی بهجت به خوابی اشاره کردند که امام را دیده بودند که از سلوک خود در دنیا راضی هستند لذا وی این را پایه ‌ای گذاشت که طوری در دنیا زندگی کنیم که از کار خود در دنیا راضی باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه سلوک امام خمینی (ره) اولین حکمتش در این است که ما باید مراقب خود باشیم و درهیچ حالی از خود غفلت نکنیم،گفت: امام خمینی از هیچ فرصتی برای بیداری در جامعه و مسئولان نظام غفلت نداشتند.

رئیس قوه مقننه با اشاره به خطاب امام (ره) به مسئولان مبنی براینکه آنها باید مراقب باشند که حالشان قبل و بعد از مسئولیت تغییری نکند، یادآوری کرد که مشرب امام خمینی(ره) مشربی عرفانی وانسان ‌سازی بود لذا برای ما مسئولان کشور توجه به این نکته کانونی فکر امام راحل بسیار با اهمیت است.

وی در حکمت دوم خود به توجه به اسلام اشاره کرد و گفت: همه مسئولیم تفکر اسلامی را به نیکی درهمه جا دنبال کنیم. رئیس قوه مقننه خاطر نشان کرد: آنچه پایداری اسلام را پس از قرن‌ها حفظ کرده است مشی  ‌روحانیت و حوزه‌ها است. وی تاکید کرد که ما وظیفه داریم همت کنیم و راه‌های تحقق این اسلام را در جامعه مهیا کنیم. 

لاریجانی ساختارامت را حکمت دیگری دانست و افزود: ما باید درحفظ حکومتی که امام به عنوان تلفیق دین وسیاست مبنا گذاشته‌ اند و در رأس ان ولایت فقیه قرار دارند همت جدی داشته باشیم.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه ولایت فقیه اصل جامعه است یادآور شد: ولایت فقیه باعث جلوگیری از دیکتاتوری و رونق کشور در ابعاد سیاسی، اقتصادی می‌شود.

لاریجانی تأکید کرد: ودیعه‌ای که امام‌خمینی (ره) برای ملت ما گذاشته‌اند اصل ولایت فقیه بود که با مبنای فکری ایشان شناخته شد وحضور ولایت فقیه درمسائل کشور را فراهم کرد. وی به نهادهای قانونی کشور اشاره کرد و گفت: امام خمینی (ره) در سال‌های نخست انقلاب تلاش کردند که نهادهای اصلی انقلاب قانون اساسی، سه قوا و شئون نظامی کشور شکل گیرد.

رئیس مجلس افزود: این دستاورد بزرگی برای انقلاب است که سه قوا جایگاه خود را محترم شمرده شده و به وظایف خود می پردازند.

لاریجانی یادآور شد: امروز پس از سالها از رحلت امام خمینی می‌گذرد و نایب ایشان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سکان ‌دار هدایت امت هستند و چشم‌انداز کشور و سیاست‌های کلی مدون تعریف شده است، ما وظیفه داریم در چارچوب حکمت‌هایی که در سلوک سیاست‌ امام می‌یابیم همت کنیم که راه‌های قانونی برای تحقق این سند چشم‌انداز مهیا کنیم.

وی مجلس را به عنوان نهادی دانست که مرجعیت جمهوری اسلامی است و از حقوق ملت صیانت می‌کند و ابراز امیدواری کرد که مجلس بتواند قوانینی را برای تحقق آرمان‌های آن مرد بزرگ فراهم کنیم.

رئیس مجلس با بیان اینکه امروز میثاقی با آن مرد بزرگ می‌بندیم که همه توان خود را برای تحقق آرمان‌های عظیم امام به کار ببندیم. وی یادآور شد: اگربتوانیم شرایط داخلی را از نظراقتصادی به خوبی محقق کنیم، جایگاه مدنظر امام نهادینه می‌شود و روح بلند آن مرد بزرگ از ما راضی خواهد شد.

به گزارش مهر، درادامه این مراسم و بعد از اقامت نماز ظهر وعصر سید‌حسن خمینی طی سخنانی با تشکر و قدردانی از حضور رئیس و نمایندگان مجلس به زوایایی از نقش و مقام حضرت زهرا اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا (ص) در حفظ اندیشه پیامبر و دفاع از ولایت امیر‌المومنین(ع) نقش به سزایی داشتند.

وی افزود: یکی از ویژگیهای صدیقه کبری حضرت زهرا(س) نقشی است که ایشان در باقی ماندن نام پیامبر داشته‌اند و هیچ زنی در تاریخ اسلام مانند حضرت فاطمه زهرا منفع اثر نبوده است.

کد خبر 886564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha