محمود ظهیری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سالانه در حدود 600 درخواست اکتشاف به این اداره ارسال می شود که از این تعداد 140 مورد موفق به دریافت پروانه اکتشاف مواد معدنی می شوند.
وی افزود: پس از انجام کار کارشناسی جهت شناسایی این معادن و در صورت تایید وجود مواد معدنی در معادن مذکور، مراحل مناقصه و در نهایت برگزاری مزایده جهت بهره برداری از معادن مذکور انجام می شود.
ظهیری گفت: استخراج سنگهای تزئینی مورد استفاده در نمای ساختمانها، سنگهای لاشه مورد استفاده در تولید شن، ماسه و آسفالت، خاکهای صنعتی که در ساخت کاشی و سرامیک مصرف می شود، مواد اولیه تولید سیمان و مواد معدنی فلزی از قبیل سنگ آهن از توانمندی های استان در زمینه استخراج مواد معدنی از معادن در سطح استان است.
وی افزود: چهار پروانه اکتشاف طلا در حال حاضر در شهرستانهای خمین، دلیجان و ساوه صادر شده و گزارشهای رسیده از این معادن حاکی از پیشرفت قابل توجه در امر اکتشاف طلا در این معادن است.
مدیر اداره اکتشافات صنایع و معادن استان مرکزی در پایان، معادن شناخته شده فلز آهن در شمس آباد، سنگهای تزئینی تراورتن محلات و خاکهای صنعتی ساوه را از معادن مهم استان معرفی کرد و افزود: از این میان سنگهای تزئینی تراورتن معدن محلات در سطح کشور دارای رتبه و شناخته شده است.
نظر شما