۸ خرداد ۱۳۸۸، ۱۰:۰۶

صوفی:

اقتصاد روستایی در معرض خطر است

اقتصاد روستایی در معرض خطر است

بیرجند - خبرگزاری مهر: وزیر تعاون دولت اصلاحات گفت: دولت با واردات بی ‌رویه محصولات، وضعیت معیشتی و اقتصادی روستائیان کشور را در معرض خطر قرار داده است.

 به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، علی صوفی در نشست مطبوعاتی در بیرجند با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب تنها پناهگاه و مأمن مردم مدیریت ارشد نظام بوده و مردم دغدغه‌ ای نداشته اند، افزود: این در حالی است که در بهترین سال‌های درآمد نفت کشور قرار داریم و دغدغه همه، معیشت شده است.

وی تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر یک احساس مشترک بین همه جناح ‌ها به وجود آمده که از این منابع استفاده صحیح به عمل نیامده و کشور به جای پیشرفت، عقب ‌‌گرد کرده و در واقع شاخصهای اقتصادی و منفی بودن آن، وجود تورم 25 درصدی، وجود نقدینگی بی‌سابقه در جامعه از 70 هزار میلیارد تومان به حدود 170 هزار میلیارد تومان، تعطیلی کارخانجات و تولید، واردات بی‌ رویه و خطرات زیاد داخلی و خارجی حکایت می‌کند که علی ‌رغم اینکه در غنی‌ ترین دوران به سر می ‌بریم ولی شاهد تورم، گرانی و فساد اداری و به دنبال آن نارضایتی در جامعه هستیم که تنها عامل ایجاد این وضعیت نامطلوب مدیریت دولتی بوده است.

وزیر تعاون دوران اصلاحات با تأکید بر اینکه بحرانی‌ بودن مدیریت کشور در گذشته سابقه نداشته است، گفت: امروز از اصولگرا گرفته تا اصلاح‌ طلب و ملی ‌گرا همه یک حول توافق دارند و آن اینکه ادامه این وضع امکان‌ پذیر نیست و برای کشور خطرناک است.

صوفی با بیان اینکه انتخابات یک فرصت تاریخی برای تغییر اوضاع کنونی است و بهترین گزینه نیز میرحسین موسوی است، افزود: حضور محسن رضایی نیز حکایت از این دارد که آنها نیز خواستند این پیام را برسانند که گزینه مطلوب آنان رئیس‌ جمهور فعلی نیست.

وی ادامه داد: وضع موجود کشور محصول دولت فعلی است و دولت باید پاسخگوی این عملکرد باشد. احمدی‌ نژاد در چهار سال پیش شعارهایی مطرح می‌کرد که پشتوانه عملیاتی نداشته است و در حال حاضر با توجه به این عملکرد نمی ‌شود به او اعتماد کرد.

استاندار سابق گیلان با بیان اینکه باید به جای ماهی ‌دادن باید ماهی‌گیری را یاد روستاییان بدهیم، تصریح کرد: دولت در روستاها با واردات بی‌رویه محصولات این قشر از جامعه را در معرض خطر قرار داد و این در حالی است که جشن خودکفایی گندم در سال‌های آخر دولت خاتمی گرفته شد ولی در حال حاضر بالغ بر شش میلیون تن گندم وارد کشور می‌شود.

صوفی با بیان اینکه دولت‌ ها به عنوان ابزار پولی باید از بانک ‌ها در مقاطع حساس استفاده کنند تا مردم دچار مشکل نشوند، ارزش پول کشور حفظ شود و تورم نیز کنترل شود، گفت: دولت به راحتی و بسیار عامه‌ پسندانه آنچه را می‌خواهد انجام می‌دهد و پول را از هر طریقی وارد جامعه می‌ کند و این امر بحران را دنبال دارد.

وی گفت: سیاست دولت ‌ها باید سیاست انقباضی باشد و پول‌ها را به سمت تولید ببرد نه اینکه به خاطر اهداف مقطعی و گروهی باعث مصیبت هایی برای جامعه شود که مشکلی از مردم را برطرف نکند.

صوفی اذعان داشت: با وضع اقتصادی موجود کار دولت آینده بسیار مشکل است و تحلیل کارشناسان اقتصادی این است که در چهار سال گذشته نتنها پیشرفت نکرده و به اهدافمان نزدیک نشده ایم بلکه از آنچه در سال 84 بود نیز عقب‌ تر رفتیم و 10 سال طول می‌کشد که این عقب‌ ماندگی جبران شود.

وزیر تعاون دولت اصلاحات با بیان اینکه عملکرد رسانه ملی برای احزاب و گروه‌ ها به خصوص اصلاح‌ طلبان اغناکننده نیست، اظهار داشت: در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست که در مسائل سرنوشت‌ ساز کشور مثل تصمیم‌ گیری‌ های انتخاباتی سکوت کند و آمار یکجانبه و غیر صحیح را که دولت ارائه می ‌دهد مطرح کند ولی برای فوتبال و داوری روی یک حرکت ساعت‌ ها وقت رسانه گرفته شود.

صوفی با بیان اینکه باید یک برنامه 90 سیاسی با حضور فعالان سیاسی و صاحب‌ نظران در رسانه ملی داشته باشیم، تصریح کرد: این امر حاکی از آن است که این رسانه بیشتر طالب ادامه وضع موجود است .

کد خبر 887064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha