به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، محسن آرمین شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران رسانه ها گروهی لرستان اظهار داشت: همه می دانیم که پروژه فناوری هسته ای و غنی سازی اورانیوم در دوره نخست وزیری موسوی و دوره ریاست جمهوری رفسنجانی مطرح بوده و این پروژه در دوران ریاست جمهوری خاتمی مورد توجه ویژه قرار گرفت.
وی با بیان اینکه اعتماد سازی در پروژه هسته ای در دوران خاتمی در سطح بین المللی به وجود آمده بود یادآور شد: خاتمی توانسته بود نظر مثبت جهان را به سمت ایران جلب کند و این پروژه بدون کمترین تنش در سطح بین المللی سرعت بیشتری به خود گرفت.
ثبت نام ایران در خانواده هسته ای جهان توسط دولت اصلاحات
آرمین با بیان اینکه آمریکا نتوانست افکار عمومی را علیه ما در پروژه فناوری هسته ای تحریک کند افزود: سیاست مدبرانه اصلاحات باعث شد جهان و اروپا در قبال ایران فاصله بگیرد و ما با حداقل تنش بتوانیم به مرز فناوری هسته ای برسیم و نام ایران را در خانواده هسته ای جهان ثبت کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس ششم ادامه داد: دولت اصلاحات تدبر کرد و وارد مذاکره با اروپا شد و به جای توقف یکجانبه غنی سازی به اعتماد سازی پرداخت و ایران در آن شرایط از اروپائیان خواست که به جای توقف یکجانبه هسته ای با ما همکاری کند.
آرمین با طرح این موضوع که بعد از خاتمی سیاست هسته ای ایران نیز تغییر پیدا کرد افزود: این تغییر منجر به حرکتی شد که در نهایت به بحران رسید و در نتیجه پرونده ایران به شورای امنیت ارجاع شد.
سهم دولت نهم در پرونده هسته ای تنها ایجاد بحران بوده است
وی مدعی شد: سهم دولت نهم در پرونده هسته ای تنها ایجاد بحران و تنش بوده است در حالی که دولت اصلاحات توفیق پیشرفت 85 درصدی در پروژه هسته ای را به خود اختصاص داد.
سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی با بیان اینکه تنها 15 درصد پیشرفت هسته ای ایران در دولت نهم صورت گرفته است عنوان کرد: ما در دولت اصلاحات توانستیم به فناوری هسته ای دست یابیم بدون اینکه پرونده ایران به شورای امنیت برود و ایران در معرض تحریمها قرار بگیرد.
آرمین با اشاره به اینکه قضیه فناوری هسته ای در دولت اصلاحات و دولت نهم روشن است از مردم خواست خود به قضاوت بپردازند و بگویند کدام دولت منافع ملی را در نظر گرفته است.
نوعی "خود کنترلی" در سیستم برگزار کننده انتخابات وجود دارد
وی در بخش دیگری از سخنان خود به بحث صیانت از آرا پرداخت و مدعی شد: می دانم که لرستانیها به دلیل رفتارهای خلاف قانون در دوره های انتخاباتی گذشته که صورت گرفته نگاه مثبتی به انتخابات و تاثیرگذاری رای خود ندارند.
آرمین با بیان اینکه تلاشهای گسترده و تمهیدات فرآوانی برای مقابله با تخلفات احتمالی در جبهه اصلاحات در حال انجام شدن است افزود: تشکیل "کمیته صیانت از آرا" برای اولین بار بیانگر این تمهیدات است!
سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ادامه داد: وظیفه این کمیته سامان دادن وضع نمایندگان کاندیداها در شعب اخذ رای و در نتیجه برخورد به موقع و مناسب با تصمیماتی که خلاف قانون است می باشد.
وی افزود: برگزار کنندگان انتخابات از یک جریان و جناح هستند اما به دلیل تعارضات درون جناحی یک نوع "خود کنترلی" در بین جریان سیستم برگزار کننده انتخابات وجود دارد و این به سیستم نظارت اصلاح طلبان کمک می کند.
کم کاری صدا و سیما و تلاش برای انتخاباتی نشدن فضای کشور
آرمین حضور فراگیر مردم در پای صندوقهای رای را خنثی کننده برخی اعمال نفوذها و تقلبات گسترده دانست و مدعی شد که در کشور یک تلاش سازمان یافته وجود دارد که تلاش می کند فضای کشور هرچه دیرتر انتخاباتی شود و ما باید یک فضای پرشور روبه رو نباشیم.
وی ادامه داد: به رغم کم کاری صدا و سیما در ورود به فضای انتخاباتی خوشبختانه در روزهای اخیر شاهد تحرک امید بخشی در فضای انتخاباتی کشور هستیم که اگر این روند ادامه یابد و صدا و سیما به عنوان رسانه فراگیر به وظایفش عمل کند و تعللی که با کمال تاسف در این مدت داشته است را جبران کند به برگزاری یک انتخابات پرشور امیدوار هستیم که در سایه این انتخابات پرشور پیروزی اصلاح طلبان را قطعی و مسلم می دانیم.
نماینده مردم تهران در مجلس ششم تنها نگرانی اصلاح طلبان را عدم ارتباط نسل جوان با موسوی دانست و گفت: با توجه به اینکه جوانان ذهنیتی نسبت به دوران نخست وزیری موسوی ندارند این بیم وجود داشت که خوشبختانه در این یکی دو هفته اخیر در نقاط مختلف موج گسترده ای در سطح نسل جوان در حمایت از موسوی به وجود آمده و این موج در حال گسترش است و به نظر می رسد نسل "خسته" و گریزان از خلاف واقع گوییها، صداقت و صراحت را در موسوی یافته است.
موسوی از احمدی نژاد پیش افتاده است/ مذاکره با آمریکا "تابو" نیست
آرمین در پاسخ به سئوالی مبنی بر وضعیت نظر سنجیها انتخاباتی عنوان کرد: در حال حاضر نظر سنجی هایی داریم که از سوی مراکز فاقد اعتبار مطرح می شود که این نظر سنجی ها "آلوده" است و نوعی نظر سازی است که مبنای قضاوت ما نمی تواند باشد.
وی ادامه داد: ولی نظر سنجی های معتبری هم وجود دارد که حاکی از رشد رای میرحسین موسوی دارد که ما با قاطعیت می گوییم که رای موسوی از احمدی نژاد پیش گرفته است.
سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر نظر موسوی در زمینه مذاکره با آمریکا یادآور شد: اجتناب از برخوردهای ماجراجویانه، تلاش برای تعامل با دنیا از موضع منافع ملی، رفع تنش و کاهش تنش با جهان و ورود به عرصه دیپلماسی خارجی از جمله برنامه هایی است که موسوی راجع به آن سخن گفته است.
آرمین با تاکید بر اینکه مذاکره با آمریکا به عنوان "تابو" و "حریم ممنوعه" مطرح نیست ادامه داد: در دوره اصلاحات سعی می شد اینگونه مذاکره ها به عنوان تابو در جامعه مطرح شود و اصلاح طلبان را به سازش کاری متهم می کردند در حالی که هم اکنون برخی درخواست مذاکره و برنامه می کنند.
وی با تاکید بر اینکه مذاکره با آمریکا هم صورت گرفته است عنوان کرد: ما شاهد مذاکره با آمریکاییها در مورد عراق بوده ایم پس وقتی می شود برای عراق صحبت کرد برای حفظ منافع ایران هم به طریق "اولی" می توان مذاکره کرد.
نظر شما