۸ خرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۴۲

امام جمعه موقت تهران:

سرانگشتان هدایتگری آمریکا و اسرائیل در حادثه زاهدان پیداست

سرانگشتان هدایتگری آمریکا و اسرائیل در حادثه زاهدان پیداست

سید احمد خاتمی گفت : سرانگشتان هدایتگری آمریکا و اسرائیل در حادثه انفجار در زاهدان پیداست گرچه سلفی های خبیث مباشر ماجرا هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد خاتمی در نماز جمعه امروز تهران با اشاره به چهاردهم خرداد و سالگرد رهبری ، مقام معظم رهبری، گفت: حضرت آیت الله خامنه ای نشان داده اند که تنها بزرگی که لباس رهبری با قامتش زیبنده است ایشان است.

وی به سفر رهبر معظم انقلاب کردستان اشاره کرد و گفت : در این سفر مردم کردستان اوج محبت و عشق خود را به نظام و انقلاب و رهبر معظم انقلاب به نمایش گذاشتند.

آیت الله خاتمی همچنین با یادآوری 14 خرداد سالروز وداع جانگداز بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی ( ره ) تصریح کرد :  مردم بر امامی که حقی عظیم بر ملت ایران دارد قدرشناسند ، امامی که در غربت دین ، دین را زنده کرد و در عرصه نظام اسلامی 5 سیاست را در رأس قرار داد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به تشریح این 5 سیاست اسلام محوری ، جمهوریت نظام ، قانون مداری ، استکبار ستیزی و دفاع از حقوق فلسطینیان پرداخت و گفت : ایشان در روزهایی که فریادی علیه صهیونیست ها نبود نخستین فریادها را کشید و روز جهانی قدس خدمت ارزشمندی به آرمان فلسطین است.

خطیب جمعه تهران عزت و استقلال و سربلندی نسل امروز را مدیون امام راحل خواند و تاکید کرد : امام را برای حزب و گروهمان خرج نکنیم که جفا به ساحت مقدس ایشان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدام تروریستی در زاهدان گفت: جنایت دیروز عمال استکبار در زاهدان و در مسجد شیعیان قلوب داغداران فاطمه (س) را جریحه دارتر کرد.

وی با ابراز تبریک و تسلیت به بازماندگان شهدای این فاجعه تصریح کرد: سرانگشتان هدایتگری امریکا و اسرائیل در این حادثه پیداست گرچه سلفی های خبیث مباشر ماجرا هستند.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه فضای کشور کاملا انتخاباتی شده است گفت: این فضا زمینه ساز امر مهم حضور حداکثری مردم در انتخابات 22 خرداد است.

وی خواستار جدی گرفتن مسئله حضور درانتخابات از سوی مردم و مسئولان شد و گفت: حضور حداکثری مردم موجب تحکیم استقلال می شود.

وی حضور در پای صندوق های رای را واجب عینی سیاسی خواند.

آیت الله سید احمد خاتمی با اشاره به اینکه تفاوت اساسی میان انتخابات ریاست جمهوری و سایر انتخاباتها وجود دارد، گفت: انتخابات ریاست جمهوری انتخابات یک فرد نیست بلکه انتخاب مجموعه مدیران اجرایی کشور است.

وی بر اهمیت شناخت اطرافیان کاندیداها تاکید کرد و گفت: اگر کسی را نمی شناسید باید به توصیه حضرت علی (ع) وی را با اطرافیان و دوستانش بشناسید.

آیت الله خاتمی افزود: باید بدانیم کسی را که درد انتخابات ، انتخاب می کنیم چه کسانی را بر سر کار خواهند آورد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: انتظار عموم این مردم از کاندیداهای محترم که همه آنها در مقطعی سهمی در مدیریت کشور داشته اند این است که خودشان و هوادارانشان حرف های دشمن شاد کن نزنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توصیه های امام راحل و رهبر معظم انقلاب درباره معیارهای کاندیدای اصلح گفت : کاندیداها باید تفکرشان این باشد که مسئولیت امانت است، وابسته به اسلام و انقلاب اسلامی باشند به نوکری برای قشر محروم افتخار کنند. برای آنها حق و قانون مطرح باشد و از هیچ ملامتی در این مسیر واهمه نداشته باشند ، ساده زیست باشند، روحیه استکبار ستیزی داشته باشند و ایستادگی را در برابر دشمنان را ارزش بدانند. از رواج منکرات جلوگیری کنند، عدالت محور باشند همکارانی کاردان و متدین پاکدست انتخاب کنند.

وی از صدا و سیما برای فراهم کردن امکان شناخت کاندیداها تشکر کرد.

سید احمد خاتمی در بخش دیگری از سخنانش به انتخابات پارلمانی در لبنان اشاره کرد و گفت: اگر آمریکایی ها به دموکراسی معتقدند در این کشور دخالت نکنند.

وی گفت: دخالت آمریکایی ها در انتخابات لبنان به شدت محکوم می کنیم.

خطیب جمعه تهران همچنین در خطبه اول نماز جمعه تهران بر حضور فاطمی آحاد ملت در انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری  با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ فاطمی در زمان حاضر گفت : یکی از درس هایی که از آن حضرت امروز بیش از گذشته به آن احساس نیاز می شود ، فرهنگ حضور است.

وی همچنین با اشاره به حضور حضرت فاطمه (س) در مقاطع حساس گفت : امروز نیز که چشم دشمنان به میزان حضور شما در صحنه انتخابات دوخته شده است باید با تاسی به فرهنگ فاطمی و با حضور گسترده خود در این صحنه ، افتخاری دیگر برای مکتب اهل بیت خلق کنید.

آیت الله خاتمی حضور حضرت فاطمه زهرا (س) در جامعه را دارای پنج ویژگی دانست و گفت: تحقیق و تدبر در سیره عملی حضرت صدیقه طاهره (س) نشان می دهد، حضور ایشان در جامعه ، حضوری تکلیف مدارانه ، ولایت مدارانه ، شجاعانه ، مستدل و منطقی و در عین حال عفیفانه است.

خطیب جمعه تهران باردیگر فاطمیه را نماد یک فرهنگ و فاطمه را نماد آن دانست و گفت : هرچند حضرت صدیقه طاهره ( س ) 18 بهار را بیشتر ندید اما فرهنگی که از خود بر جای گذاشت فرهنگ خدامحوری ، ولایت مداری ، عفاف ، همسرمداری ، بصیرت ، دفاع از حق ، مقاومت در برابر ظلم ، ایثار و دگردوستی بود.

کد خبر 887294

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha