به گزارش خبرگزاری مهر، جواد کاظمیان که از روز جمعه به اردوی تیم ملی در چین ملخق شده است گفت: ما در مقابل کره شمالی بازی سختی پیش رو داریم و امیدوارم با بازی خوبی که در مقابل این تیم انجام میدهیم، برنده دیدار باشیم و اتفاقی پیش نیاید که سرنوشت رفتن ما به جام جهانی به روز آخر موکول شود.
وی افزود: البته مشکل اصلی بازیکنان لیگ امارات که به تیم ملی اضافه شدن، نداشتن هماهنگی و تمرین با تیم ملی است و مطمئن هستم با حضور در این اردو و بازی مقابل چین به شرایط ایده ال برسیم.
کاظمیان در خصوص دیدار تدارکاتی تیم ملی با تیم اندونزی گفت: بازی خوبی بود. البته شرایط این تیم با تیم کره شمالی متفاوت است ولی بازیکنان در این دیدار تمرین گلزنی کردند و توانستند به هماهنگی خوبی برسند. ولی دیدار مقابل چین به جهت نزدیک بودن به سبک بازی کره شمالی میتواند محک خوبی برای تیم باشد.
نظر شما