به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، بر اساس این برنامه فرمانده این بخش با اعلام "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا که امروز جمعه انجام می گیرد، اقدامی اجتماعی را در جهت حفاظت از شبکه های رایانه ای ایالات متحده آغاز می کند.
به نوشته این روزنامه، اوباما در این اعلام از شورای امنیت ملی و شورای اقتصاد ملی آمریکا خواهد خواست تا اقدامات خود را با این فرماندهی جدید هماهنگ کنند تا بدین وسیله رایانه های دولت آمریکا در برابر حملات خلافکاران اینترنتی ایمن تر شود.
بر اساس این گزارش، هزینه این اقدام امنیتی جدید امریکا بالغ بر میلیاردها دلار اعلام شده است.
با شکل گیری این مرکز فرماندهی جدید، سیستمهایی چون کنترل ترافیک هوایی آمریکا، نرخ معاوضه ارزهای خارجی و نقل و انتقال پول میان بانکهای آمریکا تحت پوشش اقدامات امنیتی قرار می گیرد.
این مرکز فرماندهی پس از آن شکل می گیرد که در ماههای گذشته آمریکا گزارشهای متعددی را درباره افزایش سطح جاسوسی از سیستم های رایانه ای این کشور و همچنین افزایش خلافکاریهای اینترنتی و دسترسی هکرها به مراکز امنیتی خود منتشر کرده بود.
بر اساس این گزارش، هکرها در طول دو سال گذشته قادر بوده اند تا به اطلاعات مربوط به طراحی و سیستمهای الکترونیکی پیشرفته ترین جنگنده آمریکا موسوم به "ضربه مشترک" دسترسی یابند که یکی از آخرین موارد آن سرقت اطلاعات مربوط به پیبشرفته ترین جنگنده آمریکا بود.
این جنگنده جدیدترین نمونه از جنگنده های اف-35 آمریکاست و طوری طراحی شده که امکان استفاده از آن توسط تمامی شاخه های نظامی امکان پذیر باشد.
این افراد از طرق رایانه های پیمانکاران طرف قرارداد با پنتاگون که مسئول طراحی و ساخت این جنگنده بوده اند به اطلاعات دسترسی پیدا کرده اند.
بر اساس این گزارش، علاوه بر اطلاعات این جنگنده، هکرها توانسته اند به سیستمهای کنترل حمل و نقل خطوط هوایی نیروی هوایی آمریکا نیز نفوذ کنند و اطلاعات مکانهایی را که جنگنده های آمریکایی در آنجا پرواز می کنند را مشاهده کنند.
این خبر در حالی منتشرمی شود که در ماه های گذشته آمریکا مدعی جاسوسی سایبر ( الکترونیکی ) چین و روسیه از تاسیسات خود شده بود.
نظر شما