۱۰ خرداد ۱۳۸۸، ۹:۵۹

صادقی به مهر خبر داد:

46 مرکز و مؤسسه قرآنی مجوز موقت دریافت کردند

46 مرکز و مؤسسه قرآنی مجوز موقت دریافت کردند

مدیر امور مؤسسات و مراکز قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به اینکه امسال 40 مرکز و 6 مؤسسه قرآنی مجوز موقت دریافت کرده‌اند، گفت: در دو ماه اول امسال 2 مرکز قرآنی نیز به مؤسسه قرآنی تبدیل شده‌اند.

سید جعفر صادقی مدیر امور مؤسسات و مراکز قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: 117 پرونده به سازمان دارالقرآن برای درخواست مجوز ارائه شد که از این تعداد طی دو ماه فروردین و اردیبهشت 46 مرکز و مؤسسه قرآنی مورد موافقت قرار گرفتند که 40 مرکز قرآنی و 6 مؤسسه قرآنی بوده اند.

سید جعفر صادقی تصریح کرد: این مؤسسات در استانهای اصفهان، بوشهر، فارس، تهران، گیلان، یزد بوده اند و مراکز قرآنی نیز در استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال و بختیاری و زنجان هر کدام یک مرکز، آذربایجان غربی، اصفهان، کرمان و گیلان هر کدام 2 مرکز، خراسان رضوی 4 مرکز، خراسال شمالی 4 مرکز، خوزستان 8 مرکز، فارس 5 مرکز، کرمانشاه 4 مرکز، گلستان 3 مرکز بوده اند.

تبدیل 2 مرکز قرآنی به مؤسسه قرآنی

وی با اشاره به اینکه این مراکز و مؤسسات قرآنی مجوز موقت دریافت کرده اند که پس از 6 ماه فعالیت مورد ارزیابی قرار می گیرند که اگر مورد قبول قرار رفتند و حائز شرایط بودند مجوز ثابت به آنها داده می شود، یادآور شد: با توجه به اینکه مؤسسه قرآنی از لحاظ گستره جغرافیایی، ارکان تشکیلاتی، نوع، حجم و تنوع فعالیتها از مراکز قرآنی گسترده تر هستند، امسال یک مرکز قرآنی در تهران و یک مرکز قرآنی در مازندران (قائمشهر) به مؤسسه قرآنی تبدیل شده اند.

53 مرکز قرانی انصراف از فعالیت داده اند

مدیر امور مؤسسات و مراکز قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی افزود: از سال 83 تا کنون 53 مرکز قرآنی منحل شده اند که علت آن تخلف نبوده بلکه مشکلات شخصی، مالی و مکانی باعث شد که به انحلال مرکز بینجامد و در واقع می توان گفت که انصراف از فعالیت بوده نه انحلال.

وی افزود: ابتدای هر سال آیین نامه نظارت بر تشکلهای قرآنی مردمی را ابلاغ می کنیم که سازمان دارالقران استانها موظف است هر سال دو بار از مراکز قرآن بازدید کند که علاوه بر ارزیابی خود خلاصه فعالیتها را نیز ارسال کند و در سازمان مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. آیین نامه انظباطی نیز وجو دارد و مرزها مشخص است.

صادقی با بیان اینکه تمامی مراکز و مؤسسات قرآنی مورد نظارت قرار می گیرند، اظهار داشت: اگر مرکزی بدون عذر موجه 1 ماه فعالیت نکند مورد بازخواست قرار می گیرد. گاهی اوقات مراکز مورد تشویق نیز قرار می گیرند که تشویقات کتبی، تشویق مالی و دادن طرحهای بیشتر مورد تحسین قرار می گیرند و موارد تنبیه نیز تذکر شفاهی، درج در پرونده و تعلیق مجوز به دنبال دارد.   

مدیر امور مؤسسات و مراکز قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه بیشتر مراکزی که تفسیر قرآن می کنند از مفسران و مدرسان متخصص مورد تأیید استفاده می کنند، گفت: تا کنون مورد تخلفی در این خصوص گزارش نشده است.

کد خبر 888273

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha