حمیدرضا الوند در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: در گذشته فقط کودکان تا 12 سال می توانستد به فرزند خواندگی پذیرفته شوند اما با تصویب لایحه جدید فرزند خواندگی و برخی اصلاحاتی که در آن صورت گرفته سن کودکان برای فرزند خواندگی افزایش یافته است.
مدیر کل دفتر شبه خانواده سازمان بهزیستی در ادامه تاکید کرد: از این پس کودکان بی سرپرست و بد سرپرست تا 15 سال شرایط واگذاری به خانواده ها را دارا خواهند بود.
براساس آمارهای سازمان بهزیستی، بیشترین تعداد کودکانی که هر سال به فرزند خواندگی پذیرفته می شوند در سن 6 تا 12 سال هستند اما بیشترین تعداد این افراد موجود در مراکز 12 تا 18 ساله هستند.
الوند گفت: با قانون قبلی فقط 11 در صد از کودکان بی سرپرست تحت پوشش مراکز بهزیستی کشور، شرایط لازم برای فرزند خواندگی دارا بودند که در صورت تصویب قانون جدید در مجلس شورای اسلامی درصد بیشتری از کودکان به خانواده ها سپرده خواهند شد.
درحال حاضر 21 هزار کودک تحت پوشش هستند که از این میان 11 هزار و 500 کودک به خانواده های جایگزین سپرده شده اند و 9 هزار و 500 کودک نیز در خانه های کودک و نوجوانان سازمان بهزیستی نگهداری می شوند.
مدیر کل دفتر شبه خانواده سازمان بهزیستی افزود: عدم محکومیت جزایی ، دارا بودن تملک مالی تا حدی که بتوانند زندگی کودک را تامین کنند که این امر بر اساس نظر بهزیستی و دادگاه انجام می شود ، دارا بودن سلامت جسمانی و روانی ، توانایی نگهداری کودک ، عدم دارا بودن اعتیاد و... از جمله مواردی است که خانواده برای پذیرش فرزند باید دارا باشند.
نظر شما