۱۰ خرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۰۶

زاهدی:

دستاوردهای علمی کشور حاکی از ارتباط و تعامل دانشگاه با صنعت است

دستاوردهای علمی کشور حاکی از ارتباط و تعامل دانشگاه با صنعت است

وزیر علوم با اشاره به دستاوردهای کشور در مختلف علمی از قبیل پرتاب ماهواره بر سفیر، ماهواره امید، فناوری هسته ای گفت: این دستاوردها نمونه بسیار بارزی از توانایی علمی دانشگاهیان و ارتباط و تعامل با صنعت است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی زاهدی با بیان این مطلب به پیشرفتهای علمی کشور در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: قراردادهای پژوهشی دانشگاهها و موسسات پژوهشی در سال 83 کمتراز یک هزار میلیارد ریال بود که این مبلغ در سال گذشته به پنج هزار میلیارد ریال افزایش پیدا کرد.

وی افزود: برای تبدیل دستاوردهای علمی و پژوهشی به فناوری باید ارتباط دانشگاه و صنعت تقویت شود و لازمه پیشرفت، توسعه و نوآوری در کشور، همکاری، تعامل و ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صنعت است. در این راستا مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری که به عنوان پل ارتباطی دانشگاه وصنعت محسوب می شوند در چهار سال دولت نهم به ترتیب 95 و 110 درصد رشد داشته اند و مراکز رشد از 40 مرکز به 76 مرکز و پارکهای علم و فناوری از 10 پارک به 23 پارک افزایش یافته است.

وزیر علوم توسعه و پیشرفت جوامع را حاصل اتصال حلقه های توسعه علمی، صنعتی و اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: با اتصال زنجیروار دانشگاه به عنوان متولی توسعه علمی کشور و صنعت به عنوان متولی توسعه صنعتی می توان شاهد و ناظر نتایج بسیار مثبتی در زمینه توسعه اقتصادی در جامعه بود و این هماهنگی و تعامل کشور را به سمت پیشرفت، تعالی و پویایی به حرکت در خواهد آورد.

 

کد خبر 888595

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha