به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بنیانیان در حاشیه نشست مدیران ستادی و مراکز استانی حوزه هنری در شهرکرد با بیان اینکه بسیاری از مشکلات با کار فرهنگی حل خواهد شد تصریح کرد: بیشتر مباحث انتخاباتی تحریک نیازهای اقتصادی است که دولت بدون حضور مردم نمیتواند کاری را به سرانجام برساند و در شناسایی و تحریک نیازهای مردم رقابت شدیدی وجود دارد.
وی تاکید کرد: پیوست فرهنگی برای انجام هر پروژه یک اساس و مناسبت و هر طرح و فعالیتی نیازمند پیوست فرهنگی است. کار فرهنگی به نهاد و سازمان و وزارتخانه اختصاص ندارد، بلکه همه در تغییرات فرهنگی نقش ایفا میکنند. مهمترین اسراف کشور در منابع انسانی است و به چگونگی رفتار بر پایه استعداهای انسانی و هدایت آنها برای توسعه توجهی نشده است.
رئیس حوزه هنری نقش دستگاههای آموزشی برای فرهنگسازی اصلاح الگوی مصرف را مهم دانست و گفت: توجه به فرهنگ مختص یک وزارتخانه نیست بلکه همه دستگاهها باید در مقوله فرهنگ دخالت کنند. رسانهها نقشی مهم در پرسشگری فرهنگی از دولتها دارند تا مردم با دیدگاههای نامزدهای انتخاباتی در زمینه توجه به فرهنگ آشنا شوند.
وی گفت: شناخت ابعاد تهاجم فرهنگی و آثار منفی جهانی شدن مستلزم تقویت فعالیت فرهنگی است و جهانی شدن فرهنگ زمانی موثر است که آثار فرهنگی هنری از حوزه نخبگان به جهان معرفی شود. تقویت زیرساختهای هنر دینی، توجه ویژه به بعد فرهنگی اصلاح الگوی مصرف و ترجمه ادبیات جنگ به انگلیسی، اردو، عربی و ترکی از برنامههای امسال حوزه هنری است.
به گفته بنیانیان حوزه هنری در زمینههای تئاتر، سینما، موسیقی، هنرهای تجسمی، ادبیات، ادبیات مقاومت، جمعآوری خاطرات دفاع مقدس و سایر زمینههای هنری فعالیت دارد و فعالیت آن شکل بروکراسی به خود نگرفته و در بخش فرهنگی هنری در حوزههای عملیاتی فعالیت دارد و ظرفیت کارهای فراوانی در آن فراهم شده است.
همایش دو روزه مدیران ستادی و مدیران مراکز حوزه های هنری سراسرکشور 10 و11 خرداد در هتل آزادی شهرکرد برگزار شد.
نظر شما