به گزارش خبرنگارمهر در اصفهان، محسن امین زاده در جمع شاخه دانشجویی ستاد موسوی در اصفهان در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه " دولت موسوی در عرصه سیاست خارجی با توجه به در کنار داشتن مشاورین دولت خاتمی در کنار خویش چه سیاستی را اتخاذ می نماید" افزود: پیش از نخست وزیری موسوی ایران در سیاست خارجی بسیار ضعیف عمل می کرد چنانچه بسیاری از سفارتخانه های ایران در سایر کشورها خالی از مسئولان بود و در آن برهه زمانی همه تلاش کردند تا توان و دانش کارشناسان کشور را در این عرصه ارتقاء دهند.
وی تصریح کرد: متاسفانه در دولت نهم تمام این تلاشها رنگ خود را از دست داد و بهترین کارشناسان که به نوعی ذخیره ملی کشورمان بحساب می روند اکنون در حال استراحت هستند.
امین زاده ادامه داد: در حال حاضر تمام مسئولیتها و کسانی که در کنار موسوی فعالیت می کنند موسوی برای آنان هیچ شرطی قائل نشده و این افراد تنها برای کمک به موسوی وارد صحنه شده اند. وی تصریح کرد: بدون تردید سیاست موسوی در کاهش بحران بین المللی برای ایران است.
رئیس ستاد حامیان اصلاح طلب موسوی در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سئوال مبنی بر اینکه " سیاست خارجی موسوی با احمدی نژاد چه تفاوتهایی دارد" اظهار داشت: تعریف سیاست خارجی به منزله افزایش دوستان و کاهش دشمنان و افزایش فرصت دوستی برای ایران است که اکنون نیز با توجه به موقعیت ایران متاسفانه این موقعیتهای دوستی محدود شده است.
وی ادامه داد: ایران به سبب افزایش نیروی انسانی و توان تکنولوژیک دارای شرایط ویژه ای است که همه کشورهای جهان تمایل به برقراری رابطه با آن را دارند و حتی باور دارند که بدون ایران نمی توان به توسعه رسید اما متاسفانه رئیس جمهور این فرصتها را می سوزاند.
امین زاده همچنین به موضوع سیاست خارجی ایران برای دریای خزر نیز اشاره کرد و گفت: احمدی نژاد بدون توجه به این نکته که مستندات حقوقی و تاریخی در این سند ذکر نشده این سند را امضا نمود این در حالی است که در دولت خاتمی هیچ انعطافی برای دریای خزر نبود و البته بحران هم درست نکردیم و در دولت خاتمی همواره از منافع ایران حمایت می شد.
منافع ملی اقتضا می کند موسوی رئیس جمهور شود
امین زاده در بخش دیگری از سخنان خود با شاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون در عرضه سیاست خارجی هرگز هیچ دولتی به اندازه این دولت پراشتباه ظاهر نشده است، اظهار داشت: اکنون منافع ملی اقتضا می کند موسوی رئیس جمهور شود.
وی همچنین ادامه با اشاره به اینکه در سفر به اصفهان همواره یک خاطره در عرصه سیاست خارجی را به یاد می آورم گفت: در زمستان 1376 که اصل سفر به اصفهان در خصوص
UCF اصفهان بود تنها یک ساختمان و آن هم اسکله ای از UCF در این محل بود.وی اظهار داشت: در این برهه زمانی قرار بود چینی ها با ایران همکاری نمایند اما چینی ها که با آمریکا معامله کردند این محل را ترک و تنها نقشه هایی از آنان باقی مانده بود و در نهایت روزی که خاتمی پرونده هسته ای ایران را به دولت نهم تحویل داد
UCF اصفهان نه تنها ساخته شده بود بلکه نزدیک به یکصد سانتریفیوژ نیز در این محل راه اندازی شده بود.موسوی در سیاست خارجی عزت ملی را در نظر دارد
امین زاده تصریح کرد: یکی از بزرگترین اشتباهات موجود در سیاست خارجی که اکنون به نمایش گزارده و ادعا می شود این است که دولت سهم اساسی در انرژی هسته ای دارد این در حالی است که سهم دولت نهم در بخش هسته ای تنها تولید بحران کرد.
معاون وزیر امور خارجه دولت خاتمی ادامه داد: برنامه موسوی در بعد سیاست خارجی از حیث عزت ملی، دفاع ملی و منافع ملی کشور است و امنیت ملی را نیز تقویت خواهد کرد و موسوی فرصت توسعه جهان را از طریق سیاست خردمندانه ترسیم می کند.
وی ادامه داد: در چهار سال گذشته در عرصه سیاست خارجی، برزگترین خسارتها را به ملت وارد شده چنانچه در نهایت پرونده هسته ای ایران به سازمان ملل رفت.
امین زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ایران در چهار سال گذشته تحریم بین المللی شد اظهار داشت: در گذشته ایران تنها تحریم آمریکا بود و در نهایت مجموع شرایط موجود سبب شد کشورهای قدرتمند موفق شوند تا تمام کشورهای جهان را به اعمال این سیاست وادار نمایند.
نظر شما