۱۳ خرداد ۱۳۸۸، ۱۷:۵۱

خطر بازاری شدن هنر نگارگری را تهدید می کند

خطر بازاری شدن هنر نگارگری را تهدید می کند

مشهد - خبرگزاری مهر: هنرمند برجسته نگارگری کشور با اشاره به چالشهای فرا روی هنر نگارگری، فقدان حمایت از هنرمندان این عرصه را از دلایل بازاری شدن و تنزل ارزشهای این رشته هنری عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، احسان افشار بعداز ظهر چهارشنبه در حاشیه اختتامیه نمایشگاه نگارگری در نگارخانه رضوان در جمع خبرنگاران افزود: موانع پیش رو در این عرصه هنری، آموزش و بازار کار است، با وجود قدمت این هنر در ایران، هنوز دانشگاه هنرهای سنتی و اسلامی نداریم.

وی با اشاره به تلاشهای استاد محمود فرشچیان برای راه اندازی دانشگاه هنرهای اسلامی عنوان کرد: در دانشگاه های ما، مبانی هنر غرب تدریس می شود در حالی که هنر اصیل ایرانی، آموزه های عمیق انسانی و عرفانی والایی دارد.

افشار نگارگری را هنری منحصربفرد در عرصه هنرهای تجسمی با داشتن ظرفیتهای والا برای جهانی شدن عنوان کرد و افزود: این امر با حمایت از هنرمندان این رشته و دلگرمی دادن به آنان محقق می شود.

وی ادامه داد: به دلیل نبود حمایت مسئولان از این هنر، نگارگری به سمت بازاری شدن و تنزل در محتوای ارزشی آثار رفته است.

برگزیده جشنواره های مختلف ملی و بین المللی نگارگری خاطرنشان کرد: این خطر موجب شده که تصور مردم در مورد نگارگری، تصاویر مبتذل و تنزل یافته باشد.

وی پاشنه آشیل هنر نگارگری را مفاهیم عرفانی و ارزشی دانست و گفت: انتشاراتی ها برای گرم کردن بازار فروش خود، آثار سخیف و عوام پسند را چاپ می کنند اما نسبت به آثاری با مفاهیم عمیق انسانی و الهی اقبال ندارند.

افشار افزود: با راه اندازی بازارچه های هنر نگارگری و ساماندهی گردشگران خارجی و حضور آنان در این اماکن می توان نسبت به ارزآوری و آشنایی دیگر ملل جهان با هنر اصیل و ارزشمند ایرانی اقدام کرد.

کد خبر 890580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha