به گزارش خبرگزاری مهر صفر خاکی در در رابطه با موازنه اوقات فراغت و جرم اظهار داشت : موازنه اوقات فراغت و وقوع جرم از دو دیدگاه قابل بررسی است . افراد با رفتن به اماکن عمومی، ورزش ، تفریحات و حضور در برخی از مراسم ها انرژی خود را تخلیه می کنند ؛ در این روش اوقات فراغت بهترین مولفه برای سلامت و بهداشت روانی افراد خواهد بود و از این طریق می توانند استرس های ناشی از درگیری های معیشتی را از خود دور کنند . با این نگاه مسلما اوقات فراغت یکی از موارد پیش گیری از وقوع جرم و رفتارهای مجرمانه است.
خاکی ادامه داد : از سوی دیگر اگر بی موالاتی و بی توجهی در اوقات فراغت صورت گیرد خود این پدیده نیز می تواند جرم زا باشد . هنگام استفاده از امکانات تفریحی در صورت بی احتیاطی ، عدم پیشگیری های اجتماعی و یا بی توجهی ، فرد و خانواده آن در حین گذران اوقات فراغت ممکن است قربانی جرایمی مانند سرقت ، آدم ربایی ، تجاوز و ... از سوی بزه کاران شوند.
قاضی دادسرای امور جنایی افزود : خانواده ها در زمان اوقات فراغت در محل های تفریح توجه چندانی به اموال خود نداشته و نسبت به آن بی تفاوت هستند که این عامل امکان وقوع جرم را افزایش می دهد . حال آنکه باید توجه کرد که اوقات فراغت اصولا عامل پیشگیری از جرم است و چنانچه در هنگام فراغت فرد به امنیت خود توجه نداشته باشد این مسئله می تواند شرایط بروز جرم را برای مجرمان تسهیل کند .
وی همچنین با بیان اینکه جرایم اوقات فراغت عموما دامنه دار نیستند گفت : خانواده ها باید توجه کنند محل های خلوت پارک ها در برخی از مواقع جایگاه سارقان و معتادان می شود و در این اماکن امکان تعرض به افراد وجود دارد .
نظر شما