محسن اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: شورای تعامل دانشجو و دانشگاه از دو سال گذشته راه اندازی شده و بر اساس آن مشاوران دانشجویی رئیس دانشگاه که از میان دانشجویان انتخاب شده اند در حوزه های مختلف نمایندگان دانشجویان هستند و به رئیس دانشگاه مشورت می دهند.
وی اظهار داشت: در آخرین جلساتی که برگزار شد، نقطه نظرات اعضای شورا بررسی و قرار شد آئین نامه شورای تعامل دانشجو و دانشگاه اصلاح شود. مواردی که نیاز است در آئین نامه جدید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، توسط دانشجویان ارائه خواهد شد.
مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه تاکنون در 34 دانشگاه کشور شورای تعامل دانشجو و دانشگاه راه اندازی شده است به مهر گفت: ایجاد فضا برای اجرایی کردن مشاوره هایی که دانشجویان به روسای دانشگاهها می دهند یکی از موارد مورد تأکید دانشجویان است که در آئین نامه جدید باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی درباره فواید راه اندازی شورای تعامل دانشجو و دانشگاهها و عملکرد این شورا از زمان راه اندازی در برخی دانشگاهها گفت: با تشکیل این شوراها روسای دانشگاهها راحت تر از گذشته با مشکلات دانشجویان آشنا می شوند و این شورا تمام شوراها را از جمله شورای صنفی، سیاسی و فرهنگی در برمی گیرد.
اسلامی اضافه کرد: تشکیل این شوراها باعث می شود دانشجویان نسبت به تحصن و اعتراض کمتر اقدام کنند زیرا در ارتباط با مسئولان به خصوص رئیس دانشگاه مشکلات به سهولت حل و فصل می شود یا اقدامات لازم صورت می گیرد.
نظر شما