به گزارش خبرنگار مهر، علی جعفر آقایی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: عملکرد این نوع شیر به صورت اتوماتیک بوده و به منظور جلوگیری از آلودگی محیط زیست و هدررفت نفت خام، در مسیر خط لوله نصب می شود.
وی ادامه داد: چنانچه نقطه ای از مسیر لوله دچار پارگی شود، کاهش فشار سیال موجب تحریک این شیر شده و عمل بستن مسیر به صورت خودکار اتفاق می افتد.
جعفرآقایی با یادآوری اینکه با بسته شدن خودکار لوله از آلودگی بیش از حد محیط زیست، جنگل ها و منابع آبی منطقه جلوگیری می شودف گفت: در فرایند تعمیر شیر مذکور، تنظیمات فشار Ref.Tank، رفع انسداد مسیرها، تعویض و ساخت دیافراگم DP sensor و شبیه سازی عملکرد شیر صورت گرفت.
وی با بیان اینکه سیستم کنترل مراکز انتقال نفت و ایستگاه های یازده گانه در یکسال اخیر به طور چشمگیری از لحاظ مانیتورینگ و رکورد دیتا ارتقاء یافته اند، افزود: پایداری کارکرد سیستم کنترل PLC نیز با افزایش قابل توجهی روبرو بوده است.
جعفر آقایی با تصریح اینکه تعمیرات اساسی و بازسازی شیرهای اطمینان فراوان موجود در منطقه شمال، با تاکید بر ساخت قطعات مورد نیاز بدون استفاده از قطعات یدکی انجام می شود، خاطرنشان کرد: کلیه قطعات مورد نیاز کنترل و لوهای قدیمی که فاقد قطعات یدکی هستند از نظر این واحد قابل ساخت بوده و نقطه کوری در تداوم کارکرد هیچ یک از آنها وجود ندارد.
رئیس واحد ابزار دقیق و کنترل خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه شمال با اشاره به این مهم که تاکنون ابتکارات زیادی توسط نیروهای خلاق این واحد در خصوص رفع نیازها و بهبود کارایی سیستم کنترل مراکز انتقال نفت منطقه شمال صورت گرفته است ، ایجاد تغییرات و ساخت Plug Double مربوط به کنترل ولو 16 اینچ ، رفع اشکال انسداد مسیرهای منتهی به اینسترومنت ها بر اثر سنگینی نفت خام و سرمای محیط و ساخت Hand Pump فشار قوی ارزان قیمت را از جمله این موارد عنوان کرد.
جعفرآقایی همچنین از ساخت کنترلر دیزل ژنراتور ، ساخت مقایسه گر چگالی فرآورده نفتی، احیاء دیافراگم های از کار افتاده مربوط به سوئیچ ها و ترانسمیترها با ابزار دستی ، ساخت قطعات PSV و TSV ، طرح ساخت Pig Signaler و طرح ساخت پمپ فشارقوی با دبی بالا به عنوان دیگر اقدامات واحد ابزار دقیق منطقه یاد کرد و خاطرنشان کرد: فعالیت های فوق و بسیاری از موارد دیگر عمدتاً در فضای باز و غیراستاندارد برای انجام فعالیت های کارگاهی انجام می گیرد.
وی با اشاره به نیاز واحد به فضایی مناسب به عنوان کارگاه، افزود: مصمم به ایجاد کارگاهی با حداکثر کارایی ، متناسب با نیاز واحد و منطقه هستیم تا علاوه بر تجهیز آن به میزهای تست هیدرولیک و پنوماتیک با توجه به آشنایی به مقوله ماشین های افزار و ساخت و تولید ، کارگاه به ماشین تراش ، صفحه تراش ، فرز یونیورسال و مته رادیال نیز مجهز شود تا در کنار انجام خدمات فنی و پاسخگویی به نیازهای دیگر واحدها ، نیروهایی با مهارت های چندگانه نیز پرورش یابند.
نظر شما