فرشاد ابراهیم پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: انعقاد تفاهم نامه با سایر دستگاهها و وزارتخانه ها به مفهوم گسترش همکاریهای فی مابین است و منجر به واگذاری مدرسه نخواهد شد.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: در حوزه واگذاری مدارس خارج از قوانین موضوعه طرحی در کمیته آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در دست مطالعه است که پس از طی مسیر قانونی امکان عملیاتی شدن آن وجود دارد.
بر اساس قانون اصلاح قانون مدارس غیرانتفاعی مصوب مردادماه سال 1387 برخی از دستگاهها و نهادهای عمومی می توانند در امر مدرسه داری همکاری کنند. همچنین برخی از نهادهای عام المنفعه نیز با استفاده از همین قانون و اساسنامه دبیرستانهای وابسته به صورت رایگان اقدام به امور آموزشی و پرورشی می کنند که وزارت آموزش و پرورش به دنبال یافتن راههایی جهت مساعدت بیشتر این مجموعه است.
رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بدیهی است هرگونه واگذاری مدارس نیازمند به قوانین خاص خود بوده و حرکت وزارت آموزش و پرورش در این راستا منطبق بر ضوابط و مقررات موجود و آینده خواهد بود. گرچه ممکن است با توجه به ضرورت استفاده بهینه از امکانات موجود برخی از فضاهای وزارت آموزش و پرورش که بلا استفاده هستند با رعایت ضوابط و مقررات به موسسان مدارس غیر دولتی موفق واگذار شود که به مفهوم واگذاری مدرسه نیست.
پیش از این نیز معاون مشارکتهای مردمی خبر واگذاری چهار هزار مدرسه به حوزه علمیه را به صراحت تکذیب کرده بود.
نظر شما