دکتر اسماعیل کهرم در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این هشدار گفت: سازمان محیط زیست از یک سو الان نمی تواند از پس مسئولیت خود برآید و از سوی دیگر با سازمانهای دیگری چون منابع طبیعی رفتارهایی موازی دارد بنابراین چگونه می تواند با سازمان دیگری ادغام شود؟
این استاد دانشگاه با تاکید بر لزوم ادغام سازمان محیط زیست با سازمان منابع طبیعی، جنگلداری و آبخیز داری گفت: این سازمانها در مقابل هم ایستاده اند و برنامه های موازی و مخل هم دارند و اتفاقاً در عمل برای هم دندان تیز می کنند و به نظر من باید در وهله اول باید تکلیف این موازی کاری روشن شود و سپس اگر صلاح باشد به فکر اقدامات دیگر رفت.
دکتر کهرم با اشاره به کشور یمن که سازمان گردشگری را با محیط زیست ادغام کرد افزود: هدف این کشورها رونق دادن به جنبه توریسم مساله است نه حفاظت از میراث یا محیط زیست اما اگر قصد حفاظت از این آثار و منابع باشد مساله فرق می کند. با این حال سازمان محیط زیست در صورتی می تواند با میراث و گردشگری ادغام شود که قبل از آن خود یک وزارت خانه مستقل و دارای اعتبار باشد تا بتواند بخشی جزئی را نیز به خود اضافه کند.
استاد دانشگاه آزاد اسلامی با انتقاد از طرح چنین مسائلی بدون در نظر گرفتن نگاه کارشناسی اظهار داشت: این دو سازمان هیچ سنخیتی با هم ندارند تنها در بحث اکو توریسم می توان اندکی به نزدیکی این دو سازمان توجه کرد در صورتی که با سازمانهای دیگر نزدیکی و در عین حال تداخل کاری بیشتری دارد.
نظر شما