به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، شهریار فرهنگ صبح پنج شنبه در دیدار جمعی از مدیران واحدهای صنعتی استان از پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه افزود: برای امسال پذیرش 45 واحد فناوری پیش بینی شده که در صورت تخصیص کامل اعتبارات پارک، این ظرفیت تا 80 واحد افزایش می یابد.
فرهنگ تصریح کرد: از نظر اعتبارات دریافتی، پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه جزء محرومترین پارک های کشور است.
وی با بیان اینکه پارک های علم و فناوری حلقه ارتباطی مفقوده بین دانشگاه و صنعت هستند، عنوان کرد: ایجاد ارتباط اقتصادی بین افراد خوش فکر اقتصاد و افرادی که در راه دانش و فناوری در حال حرکتند از اهداف اساسی پارک علم و فناوری کرمانشاه است.
همچنین رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در این جلسه اظهار داشت: جهاد دانشگاهی سعی در ایجاد پیوستگی بین دانشجو و کارآفرین شدن ایده های آنها دارد.
بهروز بادکو افزود: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی این آمادگی را دارد تا در خصوص نیازهای بخش صنعت تحقیقات لازم را انجام دهد و نتایج آن را در اختیار واحدهای صنعتی قرار دهد.
وی همچنین به فعالیتهای پارک علم و فناوری کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در این مجموعه زمینه تجاری سازی ایده ها فراهم می شود.
در ادامه جواد مدلل مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت ماهیدشت با ارزشمند دانستن فعالیت های این مجموعه، گفت: جهاد دانشگاهی کرمانشاه با حداقل امکانات بخش قابل توجهی از فعالیت های پژوهشی استان را انجام می دهد.
مدلل افزود: جهاد دانشگاهی یکی از مراکز مهم برای ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه است و باید از این پتانسیل استفاده شود.
جهانبخش شکری مدیرعامل شرکت جهان فولاد نیز گفت: صنایع استان تشنه ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی هستند و اگر دانشگاه و صنعت در کنار یکدیگر قرار بگیرند حرکت موازی این دو می تواند توسعه استان را سرعت ببخشد.
وی افزود: جهاد دانشگاهی می تواند در سرعت بخشیدن به توسعه استان نقش مهمی ایفا کند.
پارک عم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه یکی از فعال ترین پارک های کشور است.
نظر شما