به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سعید حسین پور ظهر پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان رضوی افزود: میزان موجودی دستگاهها برای انجام پروژه ها در سال 88 افزایش داشته و بیشتر از همیشه اعتبار عمرانی داریم.
معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: اعتبارات عمرانی آنقدر حجیم و زیاد است که مدیران تا پایان سال برای هزینه کردن آن مشکل دارند و به دنبال محلی برای هزینه کردن آن می گردند.
وی ادامه داد: در مجموع اعتبارات تحقق یافته در بخش عمران در سال 87، 65 درصد بیش از سال قبل بود همچنین براساس گزارشات چند ماهه اخیر مجموع اعتبار ات سالانه و جذب نشده قدیمی تاکنون بالغ بر 80 درصد و در پروژه های عمرانی هزینه شده است.
وی تصریح کرد: به دلیل بالابودن بیش از حد اعتبارات عمرانی استان ما نگران هستیم که دستگاهها نتوانند 100 درصد این اعتبارات را در پروژه های خود هزینه کنند.
وی در پایان در مورد رساندن نقدینگی به پروژه های استان گفت: به دستگاههایی که اعتبارات را زودتر جذب کنند هر 3 ماه یکبار بیشتر از میزان پیشرفت فیزیکی پروژه ها در اختیارشان قرار داده می شود.
مسئول دفتر زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه افزود: از لحاظ تحکیم خانواده که در سند چشم انداز 20 ساله به آن اشاره شده در وضعیت مناسبی قرار نداریم که یکی از مهمترین عوامل آن مسائل اقتصادی است.
فاطمه رحمانی گفت: عمده ترین مشکل زنان ما در خانواده است که در آن زنان از طرف همسرانشان مورد ستم واقع می شوند.
وی خاطرنشان کرد: با وجودی که 50 درصد جامعه را زنان تشکیل می دهند اما در خراسان رضوی تنها 10 درصد آنها شاغل و 90 درصد بقیه همگی خانه دار هستند که این مسئله در تعارض با توسعه است.
وی در پایان تاکید کرد: با اجرای طرح رحمت، 101 هزار زن خانه دار و 43 دانش آموز دختر در مقطع دبیرستان جهت مهارت های زندگی و مسائل زناشویی آموزش داده شدند.
نظر شما