به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، رهبران مسلمان، مسیحی ، یهودی، هندو، بودایی، زرتشتی و شینتو طی بیانیه مشترکی اعلام کردند: بحران کنونی اقتصادی و مالی جهان بارسنگینی بر دوش فقرا و مستمندان جهان است.
در ادامه این بیانیه رهبران دینی هشدار داده اند: آفریقا به شدت از تبعات بحران اقتصادی جهان رنج می برد، وضعیتی که باعث شده تلاشهایی که در راه فقر صورت گرفته لطمه دیده و تأثیر منفی بر رشد اقتصادی کشورهای آن داشته است.
رهبران ادیان بزرگ دنیا تأکید کردند که قرار داد جدید مالی باید به علل بحران جهانی اشاره کرده و ضرورت اصول اخلاقی برای اقتصاد به رسمیت بشناسد.
رهبران دینی پیش از آغاز بحث و گفتگوهای خود از شهر لاکوئیلا، 100 کیلومتری پایتخت ایتالیا دیدن کردند که ماه آوریل گذشته 300 نفر را به کشتن داد و خرابی وسیعی را به دنبال داشت.
اجلاس گروه هشت به میزبانی ایتالیا طی روزهای 8 تا 10 ژوئیه (17 تا 19 تیر ماه) برگزار می شود، قرار بود که این اجلاس در شهر مادالنا، جزیره کوچکی نزدیکی ساردینیا برگزار شود، اما پس از زلزله دولت ایتالیا محل اجلاس را به نشانه همبستگی با شهر لاکوئیلا به این شهر منتقل کرد.
اجلاس رهبران دینی چهارمین گردهمایی بود که در آستانه اجلاس گروه هشت برگزار می شد. اجلاس سال گذشته در ژاپن برگزار شد و سالهای قبل آن به ترتیب در آلمان و روسیه برگزار شد.
رئیس جمهور ایتالیا که در این اجلاس شرکت کرده بود گفت: برقراری مجدد ارزشهای معنوی و اخلاقی در بسیاری از انتخابها، موضوعات اقتصادی و سیاسی دنیا در سالهای اخیر ضروری است.
بندیکت شانزدهم همچنین در دیدار عمومی خود با مردم در این رابطه گفت: اطمینان دارم اجلاس رهبران توجه رهبران سیاسی را به اهمیت دین در بافت اجتماعی هر جامعه ای جلب کرده و مسئولیت بزرگی برعهده آنها می گذارد تا سیاستهای خود را بر مبنای حمایت از خیر مشترک تعیین کنند.
این اجلاس طی روزهای 26 و 27 خرداد ماه در رم برگزار شد.
نظر شما