۲۹ خرداد ۱۳۸۸، ۱۷:۰۸

نمایشگاه نقاشی‌های نوروزی در نگارخانه الهه

نمایشگاه نقاشی‌های فاطمه نوروزی با موضوع برخورد تازه با طبیعت بیجان یکشنبه 31 خردادماه در نگارخانه الهه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این نمایشگاه شامل 19 اثر مداد، مداد رنگی، کلاژ و مهر روی مقوا است و تا نهم تیرماه ادامه دارد. نوروزی 32 ساله و فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی رشته نقاشی از دانشگاه آزاد است و تاکنون در دو نمایشگاه گروهی و یک نمایشگاه انفرادی شرکت داشته است.

موضوع اصلی آثار این هنرمند طبیعت بیجان است. او با این موضوع برخوردی متفاوت داشته و برخلاف کارهای هنرمندان دیگر المان‌ها و فضاهای متضاد را با هم تلفیق کرده و به هم ربط داده است. این نمایشگاه حاصل سه سال تلاش اوست.

علاقمندان می‌توانند برای بازدید از نمایشگاه هر روز (جز ایام تعطیل) تا نهم تیر از ساعت 16 تا 20 از آثار دیدن کنند. نگارخانه الهه در خیابان آفریقا، خیابان گلفام، پلاک 6 واقع است.

کد خبر 899019

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha