به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مهدی کاتب ظهر چهارشنبه در دومین جشنواره فرش دستباف در شیراز افزد: طی این مدت نیز 124هزار نفر در عمل در کشور تحت پوشش بیمه قالیبافان قرار گرفته اند و باید در نظر داشت که بحث بیمه یکی از اجزای زندگی قالیبافهای کشور به شمار میرفت که باید حتما صورت می گرفت.
وی همچنین تمام فعالین عرصه تولید و صادرات فرش دستباف را اعضای یک خانواده بزرگ نامید و افزود: این اعضای خانواده باید خانواده دولت را نیز در کنار و دلسوز خود بدانند و متوجه باشند برگزاری همایشها، آموزشها و ارائه نظرات و ایده ها فقط برای ارتقای سطح کیفی فرش دستباف ایران است.
معاون مرکز ملی فرش ایران با اشاره به اینکه طرح موضوع سلیقه یابی نیز یکی از مسائلی بوده که در راستای همین موضوع مطرح شده، عنوان کرد: در کنار اینکه باید تولید فرش دستباف مطابق با علاق و احساسات تولید کننده ایجاد شود اما برای جذب مخاطب در بازارهای بین المللی باید به سلیقه آنان نیز توجه داشت و در این راستا باید مطالعات مناسب را صورت داد.
کاتب تصریح کرد: در این راستا مرکز ملی فرش ایران مبادرت به انجام مطالعاتی از بازارهای هدف با استفاده از منابع تجار در خارج از کشور کرده و اطلاعات کسب شده را در اختیار تولید کننده قرار می دهد که بر همین اساس نیز می توان امر سلیقه یابی را به خوبی محقق کرد و تولیدات را نیز بر اساس خواسته های بازار شکل داد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی از اقدامات مرکز ملی فرش ایران طی مدت اخیر نیز بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در حوزه پشم دباغی در کشور وجود داشت عدم تازه چینی پشم و استفاده از موادی مثل فسفات برای چیدن پشم بوده که برای رفع این مشکل، مرکز فرش مطالعاتی در خصوص راه اندازی کارخانه ای برای بازیابی پشم دباغی با سرمایه گذاری 10میلیاردی بخش خصوصی صورت گرفت و امیدواریم این پروژه سریعتر به بهره برداری برسد.
نظر شما