۱۴ تیر ۱۳۸۲، ۱۲:۱۹

عضو شوراي مركزي جمعيت موتلفه در گفتگو با "مهر" :

حوادث اخير ريشه در فتنه 18 تير 78 دارد

حوادث اخير ريشه در فتنه 18 تير 78 دارد

حميد رضا ترقي عضو شوراي مركزي جمعيت موتلفه اسلامي گفت: ريشه حوادث اخير در تهران و برخي شهرها را بايد در فتنه 18 تيرماه سال 1378جستجو كرد .

حميد رضا ترقي با تاكيد براينكه بايد ابعاد پيدا و پنهان فتنه  18 تير ماه سال 78 بررسي و شفاف شود، به خبرنگار سياسي مهر گفت : به نظر مي رسد پيگيري نشدن ماجرا و عدم معرفي عوامل اصلي حوادث 18 تيراز سوي دستگاههاي امنيتي و قضايي كشور سبب شد دشمنان با همدستي عوامل داخلي خود پروژه هاي ديگري را دنبال كرده  و در راستاي ضربه زدن به انقلاب اسلامي از زمينه هاي موجود بهره گيري كنند .
قائم مقام دفتر سياسي جمعيت موتلفه اسلامي افزود: اگر امروز شاهد تحركات جديدي در محيط هاي دانشگاهي و درسطح جامعه هستيم ناشي از رسوب فتنه 18 تير 78 است و عوامل ناشناخته آن حادثه كار را ادامه داده اند تا از حركت و جنبش دانشجويي بصورت يك حركت راديكال و اپوزيسيون بهره ببرند.
ترقي برلزوم جديت قوه قضاييه و دستگاههاي اطلاعاتي و امنيتي برپيگيري و محاكمه عوامل پيدا و پنهان حادثه 18 تير 78 تاكيد كرد و گفت: با پايان يافتن مجلس پنجم تحقيق و تفحص مجلس از حوادث تيرماه 78 ناتمام ماند و دنبال نشد، زيرا برخي از نمايندگاني كه امروز درمجلس ششم هستند خود متهم به دست داشتن در ماجراي 18 تير بودند.
مدير باشگاه سياسي موتلفه با اشاره به ناآرامي هاي اخير كشور و دخالت دشمنان و به خصوص آمريكا در اين حوادث گفت: سردمداران كاخ سفيد و دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامي اين بار قصد دارند الگويي شبيه انقلاب لهستان را در ايران اجرا كنند و از جنبش دانشجويي به جاي جنبش كارگري در راستاي براندازي نظام جمهوري اسلامي بهره بگيرند.
ترقي ارتقاي رضايتمندي مردم از حكومت را مهمترين عامل تقويت كننده امنيت و اقتدار ملي عنوان و با اشاره به سال خدمت رساني به مردم برلزوم توجه اركان نظام به مطالبات مردم تاكيد كرد و گفت : مردم عليرغم نارضايتي از برخي دستگاهها و مشكلات اقتصادي اگر احساس كنند تحركات جامعه ريشه در خواست بيگانگان دارد و مبتني بر خواست و اراده اقشار مختلف مردم نيست يقينا از اين گونه حركات استقبال نمي كنند و حاضر به همكاري نخواهند شد .
وي بااشاره به درگيريهاي اخير تهران و به ويژه در كوي دانشگاه، بيان اعتراض و مطالبات صنفي درچارچوب قانون را منطقي و قابل قبول خواند و با انتقاد از برخي دانشجويان گفت: اينكه مي گويند اين حوادث در ابتدا يك تجمع صنفي و دانشجويي بود نيز خود جاي ترديد است، زيرا يك دانشجوي آگاه و هوشيار هيچگاه اعتراض خود به خصوصي ساري دانشگاه را در شامگاه و آن هم بدون در نظر گرفتن مصالح جامعه مطرح نمي كند؛ بلكه اين خواست قانوني خود را در شرايط بهتري مطرح مي سازد.
وي با تاكيد براينكه حفظ انسجام و آرامش در جامعه از ضروري ترين نيازهاي امروز كشور است، افزود: تحركاتي كه در روزهاي اخير اتفاق افتاد مبتني بر هدايت بيگانگان و توسط برخي افراد فريب خورده با همدستي عناصر داخلي انجام گرفت و من اعتقاد دارم دستگاههاي اطلاعاتي و قضايي نبايد در بررسي پرونده دستگيرشدگان و عوامل تحريك كننده با تسامح و تساهل برخورد كنند و قلطعانه با قانون شكنان در هر لباس و جايگاهي كه هستند، برخورد كنند .
 

کد خبر 9027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha