۷ تیر ۱۳۸۸، ۹:۱۴

سجاد مرادی در گفتگو با مهر:

برای کسب مدال یونیورسیاد تلاش می کنم/هدفم مسابقات جهانی و آسیایی است

برای کسب مدال یونیورسیاد تلاش می کنم/هدفم مسابقات جهانی و آسیایی است

دونده المپیکی کشورمان در آستانه برگزاری رقابتهای یونیورسیاد دانشجویان جهان در صربستان گفت: برای کسب مدال در مسابقات دانشجویان جهان می دوم.

سجاد مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: من برای اولین بار عازم بیست و پنجمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان در صربستان می شوم وهر چند بدنم کاملا آماده نیست اما می روم که در این مسابقات خوب بدوم.

وی با بیان اینکه هدفش حضور موفق در مسابقات قهرمانی آسیا و جهان است ادامه داد: در مسابقات قهرمانی ارتش های جهان توانستم با یک رکورد خوب (یک دقیقه و 47 ثانیه) به مدال برنز دست یابم اما رکورد خودم یک دقیقه و 46 ثانیه است که تکرار همین رکورد کافی است تا مرا به مدال یونیورسیاد دانشجویان جهان برساند.

مرادی که دانشجوی ترم دوم رشته تربیت بدنی دانشگاه اصفهان است خاطرنشان کرد: من در هر دو ماده 800 متر و 1500 متر در یونیورسیاد شرکت می کنم. هر چند بیش از دو سال است در ماده 1500 متر ندویده ام اما تلاشم کسب یک نتیجه خوب و دریافت مدال از این رقابتهاست.

وی با ابراز رضایت از حضور مربی الجزایری اش در ایران، گفت: رقابتهای مقدماتی دوومیدانی دانشجویان جهان در صربستان 18 تیرماه، مسابقات نیمه نهایی 19 و نهایی 20 تیرماه در این کشور برگزار می شود که تا 14 تیرماه زمان اعزام به این دیدارها در اصفهان تمرین خواهم کرد.

دونده المپیکی کشورمان با ابراز رضایت از وضعیت تیم باشگاهی اش خاطرنشان کرد: لیگ دوومیدانی امسال با حضور چند تیم باشگاهی جدید وضعیت خوبی پیدا کرده است اما من تصمیم گرفتم برخلاف بسیاری از دوندگان که تیم خود را تغییر دادند همچون 11 سال گذشته با تیم ذوب آهن در لیگ حضور داشته باشم.

بیست و پنجمین دوره یونیورسیاد دانشجویان جهان از 11 تا 23 تیرماه در بلگراد صربستان برگزار می شود.

کد خبر 903042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha