۷ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۵۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

شاهین پارس مدعی سقوط نیست / وضعیت کادر فنی بزودی مشخص می شود

شاهین پارس مدعی سقوط نیست / وضعیت کادر فنی بزودی مشخص می شود

مدیرعامل تیم فوتبال شاهین پارس جنوبی با بیان اینکه برای حضور در لیگ برتر تیمی قدرتمند را می بندیم، تاکید کرد این تیم قطعا جزو مدعیان سقوط در لیگ نهم قرار نخواهد گرفت.

رضا عبدالله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد وضعیت تیم فوتبال شاهین پارس جنوبی گفت: کار سختی را در رقابت‌های لیگ برتر پیش رو داریم زیرا باید در این زمان اندک ضمن جذب بازیکنان مطرح برای رفع نقاط ضعف، برنامه‌های آماده سازی تیم را هم به بهترین شکل پیگیری کنیم.

وی با بیان اینکه برخلاف صحبت‌های روزهای اخیر این تیم قطعا جزو مدعیان سقوط در لیگ نهم نخواهد بود، اظهار داشت: تیم فوتبال شاهین پارس جنوبی نه تنها در لیگ نهم در جمع مدعیان سقوط قرار نمی گیرد، بلکه در این مسابقات قدرت فوتبال بوشهر را به همه ثابت خواهیم کرد.

مدیرعامل تیم فوتبال شاهین پارس جنوبی ضمن انتقاد از برنامه ریزی مسابقات لیگ دسته اول افزود: این برنامه ریزی ها باعث شد فاصله اتمام مسابقات پلی آف با آغاز نهمین دوره لیگ برتر حدودا یک ماه باشد که در این زمان اندک، باید سخت تلاش کنیم تا تیمی آماده را برای حضور در لیگ آماده کنیم. البته امیدوارم برای فصل آینده طوری برنامه ریزی شود که تیم برنده پلی آف همانند سایر تیمها زمان کافی برای آماده سازی داشته باشد.

وی در مورد آخرین وضعیت کادر فنی خاطرنشان کرد: هنوز صددرصد وضعیت کادرفنی مشخص نشده است ولی پیش از آغاز رسمی تمرینات در روز دهم تیرماه، سرمربی آینده تیم را انتخاب خواهیم کرد که در بین آنها نام کللی فرد هم وجود دارد.

عبدالله زاده در پایان گفت: چندین گزینه خارجی و بازیکنانی از بین نفرات لیگ برتر و لیگ دسته اول هم حضور دارند که طی روزهای آینده و با نظر سرمربی تیم آنها را جذب خواهیم کرد.

کد خبر 903350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha